HotmixPRO Gastro X termokutteri

HotmixPRO Gastro X termokutteri
HotmixPRO Gastro X termokutteri HotmixPRO Gastro X termokutteri

HotmixPro Gastro X termokutterin lämpötila-alue ulottuu 190 °C saakka. 1800 W moottori ja 26 nopeutta. Jopa 12 tunnin käyttöaika.

2 890,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää

HotmixPRO Gastro X

Ammattimainen termokutteri catering- ja Horeca-käyttöön, 24°C - 190°C, jopa 16 000 rpm, käyttöaika peräti 12 tuntia. Tehokas ja väsymätön! HotmixPRO Gastro X:ssä on tehokas moottori (1800 W), joka pystyy toimimaan erittäin suurilla nopeuksilla, ja se kypsentää aina 190 °C saakka asteittain. Lämpötilan säätö 1°C:n askelin. Näiden ominaisuuksien ansiosta HotmixPRO Gastro X sopii lähes kaikkiin resepteihin, kuten kermoihin, hilloihin, kastikkeisiin, taikinoihin. Korkeat lämpötilat mahdollistavat jopa sokereiden karamellisoinnin. Laitteessa on ominaisuuksia, jotka todella helpottavat työtäsi: WT-toiminto, NEXT ja ohjelmoitava reseptimuisti. Nämä hyödylliset ja ainutlaatuiset ominaisuudet tuovat keittiösi mukavuuden uudelle tasolle. itse asiassa käyttäjän läsnäoloa ei enää tarvita jatkuvasti. Useita ruokia voidaan valmistaa yksinkertaisesti lisäämällä ainekset kulhoon, valitsemalla resepti (joko 250:stä valmiiksi tallennetusta tai jokin omista) ja painamalla START-painiketta. Ohjelmoitavan muistin ja täydellisen lämpötilansäädön ansiosta HotmixPRO Gastro X takaa tasaiset, standardoidut ja optimaaliset tulokset. Voit myös jakaa reseptisi ystäviesi tai vaikka muiden ravintoloiden kanssa sähköpostin liitteenä. WT-toiminnon ansiosta tulokset pysyvät aina vakioina alkulämpötilasta ja ainesosien määrästä riippumatta. Säästät aikaa, kun voit tehdä jotain tärkeämpää koneen toimiessa! Pääset teoriassa eroon inhimillisistä virheistä monimutkaisimpien valmistelujen aikana ja standardoit reseptiesi laadun. Olet vähemmän stressaantunut ja työsi on kevyempää!

Erinomainen suorituskyky

Aina täydelliset tulokset riippumatta ainesosien alkuperäisistä määristä ja lämpötiloista erityisen WT-toiminnon (Wait Temperature) ansiosta, jonka avulla käyttäjä voi käynnistää ajastimen vain, kun valittu lämpötila on saavutettu. 

Jatkuva toiminta-aika jopa 12 tuntia TURBO AIR MOTOR SYSTEM:n ansiosta.

Itsediagnostiikan tietojen näyttö, uusien ohjelmistojen lataaminen verkon kautta. 

Kun moottoria rasitetaan liikaa, ohjelmisto pysäyttää sen automaattisesti muutamaksi sekunniksi, kun kaikki muut käyttötoiminnot ovat edelleen päällä. Sitten se alkaa taas toimia. Pysäytys- ja toiminta-aika voivat vaihdella riippuen moottorin tehollisesta lämpötilasta sillä hetkellä.Runko 100 % ruostumatonta terästä, AISI 304. Teräsarja kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Terät on valmistettu yhdestä kappaleesta vakaaseen toimintaan ja helppoon puhdistukseen. Japanilaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut laakerit mahdollistavat pesun astianpesukoneessa. Voimansiirtoliitännät valuterästä. Alumiiniset hihnapyörät, jotka takaavat aina maksimaalisen tehon siirron.


Kaikki ruoan kanssa kosketuksissa olevat osat voidaan helposti irrottaa ja puhdistaa astianpesukoneessa. Kulhojen erityinen kartiomainen muoto mahdollistaa ainesten helpon käsittelyn jopa pienillä määrillä.


Helppokäyttöinen alkaen yksinkertaisista symboleista. Käyttäjä voi tallentaa uusia reseptejä, joissa kussakin on enintään 16 peräkkäistä vaihetta. Näin ne ovat aina saatavilla ja toistettavissa ilman inhimillistä virhettä. Puhumattakaan valmiiksi tallennetuista resepteistä. Lisäksi kulho ja kansi on helppo asettaa joko vasemmalle tai oikealle puolelle: täydellinen vasenkätisille käyttäjille.

Tekniset tiedot:

- Moottorin teho: 1800 W

- Lämmitysteho: 1500 W

- RPM min/max: 0 - 16000 rpm

- Lämpötila-alue: 24 °C - 190 °C

- Kulhon maksimikapasiteetti: 2 litraa

- Nopeudet: 26

- Maksimi yhtäjaksoinen käyttöaika: 12 tuntia

- Runko: ruostumaton teräs

- Iskuja vaimentavat jalat tärinää vastaan

- Eristetyt ulko-osat

- Suojausluokka IPX1 pölyä ja roiskeita vastaan

- SD-kortti: kyllä

- Mukana kaavin, sekoitin ja mittakuppi

- Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 320 x 320 x 420 mm

- Paino: 15 kg

Valmistetaan Italiassa.

Takuu ammattikäytössä 1 vuosi.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja tuote toimitetaan PostNordin kuljetuksella.

Yritykset voivat ostaa tämän tuotteen myös laskulla. Ota yhteyttä osoitteessa info@yleiskone.fi.

Samankaltaisia tuotteita
Yhteensopivia tuotteita