HotmixPRO Gastro termokutteri

HotmixPRO Gastro termokutteri
HotmixPRO Gastro termokutteri HotmixPRO Gastro termokutteri

HotmixPro Gastro termokutterin lämpötila-alue ulottuu jopa 190 °C saakka. 1500 W moottori ja 26 nopeutta.

2 590,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää

HotmixPRO Gastron ainutlaatuinen ominaisuus on sen kyky käsitellä monenlaisia ruokia kuumana - jopa 190 °C saakka, mukaan lukien sokerin karamellisointi ja kermat, kastikkeet sekä hillot. Näin vältetään monia välivaiheita jotka liittyvät reseptien valmistukseen, jotka vaativat jatkuvaa huomiota ja toistuvaa käsittelyä onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi. Kaikki ainekset voidaan laittaa kulhoon ja haluttu lopputulos saavutetaan mahdollisimman vaivattomasti -  kiitos äärimmäisen tarkan lämpötilan säädön. Voit tallentaa omat reseptit elektronisesti yksinkertaisella  tavalla. HotmixPRO Gastro myös sekoittaa kulhon sisällön tasaisesti ja tasaisesti ja tarkasti valitulla nopeudella, jotta virheetön valmistus on taattu joka kerta.

Ihanteellisen lämpötilan asettamisen ja ylläpitämisen ansiosta valmistelut voivat edetä ilman turhaa ajanhukkaa, mikä puolestaan takaa, että laatu ei koskaan laske odotuksista. Käyttämällä HotmixPRO Gastroa vaativinkin ammattilainen pystyy maksimoimaan jokaisen ruuan ja herkkujen laadun koneeseen sisäänrakennettujen tarkkuussäätimien ansiosta eikä vähiten siksi, että parhaat ja suosituimmat reseptit voidaan standardisoida ja siten tehdä uudelleen mitä tahansa.

HotmixPRO Gastro antaa ravintola-alan ammattilaisille mahdollisuuden hoitaa monia töitä, jotka olivat aiemmin vaikeasti suoritettavissa ajan ja/tai henkilökunnan vähäisyyden vuoksi. Nämä voidaan nyt hoitaa helposti ja laadukkaasti, kuten uusien reseptien luominen tai yksinkertaisesti hakemalla tietyn reseptin sähköisestä keittokirjasta. Ja kaikki tämä ilman tarvetta olla joka paikassa yhtä aikaa. Saat enemmän aikaa keskittyä muihin asioihin - asioihin, jotka näyttivät ennen monimutkaisilta ja joskus mahdottomilta, mutta ovat yksinkertaisempia ja nopeampia tulevaisuudessa. Tarjoilutarjontaa voidaan parantaa ja asiakastyytyväisyyttä lisätä. 

HotmixPRO Gastro on innovatiivinen monitoimikone jossa on erikoisterät, jotka on suunniteltu toimimaan sekä sekoittimena nesteiden sekoittamiseen että leikkurina, joka pilkkoo minkä tahansa kiinteän aineksen. Näitä ominaisuuksia täydentää lämmitysjärjestelmä, jota voidaan käyttää minkä tahansa ruoan lämmittämiseen tai kypsentämiseen välillä 24 °C - 190 °C sekoittaen samanaikaisesti vaihtelevalla nopeudella.

Ammattitason 1500 W:n moottorilla varustettu HotmixPRO Gastro voi pilkkoa, soseuttaa, nesteyttää, sekoittaa tai sekoittaa minkä tahansa tyyppisiä ruokia hetkessä. Lisäksi ruostumattomasta teräksestä varustetussa kulhossa voidaan käsitellä jopa 2 litraa ruokaa. Monet ruoanvalmistustyöt tehdään tavallisilla leikkurilla, jotka eivät pysty pyörimään yli 3000 rpm:n nopeuksilla, mutta HotmixPRO Gastrolla nämä toiminnot voidaan suorittaa nopeammin ilman, että se vaikuttaisi ainesosien ominaisuuksiin tai laatuun. Nopeudella 12500 rpm prosessointiajat lyhenevät huomattavasti, ja seokset ja ainesosat on jalostettu tasolle, joka täyttää kaikki mahdolliset erityistarpeet.

Tekniset tiedot:

- Moottorin teho: 1500 W

- Lämmitysteho: 800 W

- RPM min/max: 0-12500 rpm

- Lämpötila-alue: 24 °C - 190 °C

- Kulhon maksimikapasiteetti: 2 litraa

- Nopeudet: 26

- Maksimi yhtäjaksoinen käyttöaika: 4 tuntia

- Runko: ruostumaton teräs

- Iskuja vaimentavat jalat tärinää vastaan

- Eristetyt ulko-osat

- Suojausluokka IPX1 pölyä ja roiskeita vastaan

- SD-kortti: kyllä

- Mukana kaavin, sekoitin ja mittakuppi

- Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 296 x 258 x 312 mm

- Paino: 13,5 kg

Valmistetaan Italiassa.

Takuu ammattikäytössä 1 vuosi.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja tuote toimitetaan PostNordin kuljetuksella.

Yritykset voivat ostaa tämän tuotteen myös laskulla. Ota yhteyttä osoitteessa info@yleiskone.fi.Samankaltaisia tuotteita
Yhteensopivia tuotteita