HotmixPRO easy termokutteri

HotmixPRO easy termokutteri
HotmixPRO easy termokutteri HotmixPRO easy termokutteri

HotmixPro easy termokutteri pystyy käsittelemään tehokkaasti monenlaista ruokaa jopa 130 °C lämpötilassa

1 990,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää

HotmixPRO Easyn ainutlaatuinen ominaisuus on sen kyky käsitellä monenlaisia ruokia jopa 130 °C lämpötilassa, kuten esimerkiksi kermat, kastikkeet ja hillot - näin välttäen monia valmistukseen liittyviä välivaiheita. Mukavuustekijänä on, että kaikki ainekset voidaan laittaa kulhoon ja haluttu lopputulos saavutetaan mahdollisimman pienellä vaivalla ultratarkan lämpötilansäädön ansiosta. HotmixPRO Easy myös sekoittaa kulhon sisällön tasaisesti ja tarkasti valitulla nopeudella, jotta virheetön valmistus onnistuu joka kerta. Ihanteellisen lämpötilan asettamisen ja ylläpitämisen yksinkertaisuuden vuoksi valmistelut voivat edetä ilman turhaa ajanhukkaa, mikä puolestaan takaa, että laatu ei koskaan laske odotuksia alhaisemmaksi. Käyttämällä HotmixPRO Easya vaativinkin ammattilainen pystyy maksimoimaan jokaisen ruoan ja herkkujen laadun koneeseen sisäänrakennettujen tarkkuussäätimien ansiosta. Itse asiassa HotmixPRO Easy antaa ravintola-alan ammattilaisille mahdollisuuden hoitaa niin monia töitä, joita oli aiemmin vaikea tehdä ajan ja henkilökunnan puutteen vuoksi, mutta jotka voidaan nyt hoitaa helposti ja laadukkaasti, kuten uusien reseptien luominen. Ja kaikki tämä ilman tarvetta olla joka paikassa yhtä aikaa, vaan saat enemmän vapaata aikaa keskittyä muihin asioihin. Lyhyesti sanottuna tarjoilutarjontaa voidaan parantaa ja asiakastyytyväisyyttä lisätä.

HotmixPRO Easy on innovatiivinen monitoimikone jossa on erikoisterät, jotka on suunniteltu toimimaan sekä sekoittimena nesteiden sekoittamiseen että leikkurina, joka pilkkoo minkä tahansa kiinteän aineksen. Näitä ominaisuuksia täydentää lämmitysjärjestelmä, jota voidaan käyttää minkä tahansa ruoan lämmittämiseen tai kypsentämiseen välillä 24°C - 130 °C sekoittaen samalla vaihtelevalla nopeudella. Ammattitason 1200 W:n moottori ajaa teriä jopa 10 000 rpm:n nopeudella - HotmixPRO Easy voi pilkkoa, soseuttaa, nesteyttää ja sekoittaa kaikenlaisia ruokia hetkessä. Lisäksi ruostumattomasta teräksestä varustetussa kulhossa voidaan käsitellä jopa 2 litraa ruokaa. Monet ruoanvalmistustyöt tehdään tavallisilla leikkureilla, jotka eivät pysty pyörimään yli 3000 rpm:n nopeuksilla, mutta HotmixPRO Easylla nämä toiminnot voidaan suorittaa nopeammin ilman, että se vaikuttaa ainesosien ominaisuuksiin tai laatuun. Nopeudella 10 000 rpm prosessointiajat lyhenevät huomattavasti, ja seokset sekä ainesosat on jalostettu tasolle, joka täyttää kaikki mahdolliset erityistarpeet.

Luotettava ja kestävä

Turvakansi ja moottorijarru mahdollistavat laitteen turvallisen käytön. Kaksi suoraan moottoriin kytkettyä lämpötilansäätöjärjestelmää, yksi staattinen (termostaatti) järjestelmä, joka ohjaa mikroprosessorin kautta automaattisesti teho/lämpötila-suhdetta ja säästää siten itse moottoria.

Kaikki elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvat osat voidaan helposti irrottaa nopeaa ja tarkkaa puhdistusta varten.

HotmixPRO Easy tehostaa kokin luovuutta vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ansiosta, mikä mahdollistaa säästöjä vähentämällä ulkoisia ostoja ja järkeistäen keittiön henkilöstön käyttöä!

Tekniset tiedot:

- Moottorin teho: 1200 W

- Lämmitysteho: 800 W

- RPM min/max: 0-10000 rpm

- Lämpötila-alue: 24 °C - 130 °C

- Kulhon maksimikapasiteetti: 2 litraa

- Nopeudet: 26

- Maksimi yhtäjaksoinen käyttöaika: 4 tuntia

- Runko: maalattu metallirakenne

- Iskuja vaimentavat jalat tärinää vastaan

- Eristetyt ulko-osat

- Suojausluokka IPX1 pölyä ja roiskeita vastaan

- SD-kortti: ei

- Mukana kaavin, sekoitin ja mittakuppi

- Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 302 x 212 x 314 mm

- Paino: 10,5 kg

Valmistetaan Italiassa.

Takuu ammattikäytössä 1 vuosi.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja tuote toimitetaan PostNordin kuljetuksella.

Yritykset voivat ostaa tämän tuotteen myös laskulla. Ota yhteyttä osoitteessa info@yleiskone.fi.

Samankaltaisia tuotteita
Yhteensopivia tuotteita