HotmixPRO Smoke savustin

HotmixPRO Smoke savustin
HotmixPRO Smoke savustin HotmixPRO Smoke savustin HotmixPRO Smoke savustin HotmixPRO Smoke savustin

HotmixPRO smoke on savustin, jolla voit tuottaa erittäin nopeasti kylmää savua!

990,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää

HotmixPro Smoke-savustimella voit tehdä yksilöllisiä ja jäljittelemättömiä makuyhdistelmiä yhdistämällä savua ja nestemäisiä aromeja.

Ainutlaatuisessa HotmixPro-savustimessa kehitetty savu johdetaan laitteen nestesäiliössä olevan nesteen läpi laitteeseen liitäntäletkulla. Savustimessa voidaan tuottaa erittäin nopeasti kylmää savua. Kylmänä savu laskeutuu alaspäin ja sekoittuu näin helposti kutterissa tai kuivurissa valmistettavaan tuotteeseen. Kylmä savu ei myöskään lisää bakteerikasvua. Nestesäiliöön voidaan lisätä jääpaloja savun lämpötilan alentamiseksi.

Voit maustaa savulla HotmixPro-kutterissa esimerkiksi jäätelöä, majoneesia, kastikkeita, mehuja, suklaata, pateeta, kalatimbaalia,kasvissoseita jne. Voit myös käyttää savua ainoastaan savustimessa olevan nesteen maustamiseen ja lisätä tätä esimerkiksi valmistamiisi marinaadeihin ja kastikkeisiin.

Savustin on helppokäyttöinen ja siihen sopivat poltettavaksi kaikki savustuksessa käytettävät puulastut. Savustin on yhteensopiva HotmixPro-termokuttereiden ja HotmixPro-kuivurin kanssa.

- Ilman virtauksen säätö

- Nestetankin kapasiteetti: 2 litraa

- Teho: 24 W

- Mitat (leveys x korkeus x syvyys): 163 x 266 x 276 mm

- Paino: 5 kg

Valmistetaan Italiassa.

Takuu ammattikäytössä 1 vuosi.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja tuote toimitetaan PostNordin kuljetuksella.

Yritykset voivat ostaa tämän tuotteen myös laskulla. Ota yhteyttä osoitteessa info@yleiskone.fi.

Yhteensopivia tuotteita