HotmixPRO Dry elintarvikekuivuri

HotmixPRO Dry elintarvikekuivuri
HotmixPRO Dry elintarvikekuivuri HotmixPRO Dry elintarvikekuivuri

Ammattilaisen HotmixPro Dry kuivuri on varustettu todella monipuolisilla käyttöominaisuuksilla

1 990,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää

HotmixPRO Dry on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä.

Kuivaus on ihanteellinen tapa säilyttää monia tuotteita jopa vuosia. Kuivatuissa tuotteissa vitamiinit ja maku säilyvät hyvin. HotmixPro-kuivurilla voit kuivata ja myös savustaa samaan aikaan.

Monipuolisella pöytämallisella HotmixPro-kuivurilla varmistat kaikissa olosuhteissa raaka-aineille tasalaatuisen lopputuloksen. Kammio on jaettu kahteen osaan, joissa molemmissa tuulettimen nopeus ja lämpötilat ovat vapaasti säädettävissä. Asetettava lämpötila-alue on 24°C - 90°C ja aika 150 tuntia. Laitteeseen on tallennettu valmiiksi 12 vakiokuivausohjelmaa ja lisäksi voit tallentaa omat ohjelmasi.

Kammiossa on kahdeksan 360 x 460 mm kuivausritilää. Kaksivaippaisen rakenteen ansiosta kuivurin ulkopinta ei kuumene. Kuivurissa on pikaliitin HotmixPro-savustimen käyttämiselle kuivatusprosessin aikana. HotmixPro-savustimen ja kuivurin yhteiskäytöllä pystyt helposti vakioimaan savustusprosessin. Rakenne on kauttaaltaan ruostumatonta terästä. Saatavilla helpot ohjelmistopäivitykset. 

Kuivain on kone, joka imee veden ruoasta kuuman ilman kautta. Markkinoilla on periaatteessa kaksi mallia: yksi, joka käyttää pystysuuntaisia ilmavirtoja, jotka liikkuvat ylöspäin, ja toinen vaakasuuntaisilla ilmavirroilla. Ensimmäisen tyyppiseen ilmanvaihtoon liittyviä ongelmia on kaksi: kosteuden kerääntyminen, kun ilma menee ylöspäin ja tarjottimien kapasiteetin menetys ruoan levittämisen vuoksi, jonka on poistuttava ilman nostovoimasta. Näiden ongelmien välttämiseksi on laitettava vähemmän ruokaa kuivausritilöille, mikä vähentää käyttötilaa. Vaakasuora virtaus ratkaisee nämä ongelmat varmistaen tasaisen kuivumisen jokaisella ritilällä ilman eroja. Tästä syystä HotmixPRO Dry on suunniteltu vaakasuuntaisella ilmanvaihtojärjestelmällä ja upealla uudella ominaisuudella: se on varustettu kahdella tuulettimella, jotka mahdollistavat kuivaamisen eri lämpötiloissa samanaikaisesti. Tämän innovatiivisen järjestelmän ansiosta on mahdollista dehydratoida kahdella eri lämpötilavyöhykkeellä ja valmistaa enemmän ruokaa samanaikaisesti, mikä optimoi työajan ja kustannukset. Nyt on sinun tehtäväsi kokeilla uusia makuja ja tekstuureja! Rakastu vihreämpään ruoanlaittotapaan!

- Teho: 1800 W

- Moottorit: 2 x 100 W

- Tuulettimet: 2 x 800 W

- Kuivausalueet: 2

- Mitat: 605 x 576 x 475 mm

- Paino: 40 kg

Valmistetaan Italiassa.

Takuu ammattikäytössä 1 vuosi.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja tuote toimitetaan PostNordin kuljetuksella.

Yritykset voivat ostaa tämän tuotteen myös laskulla. Ota yhteyttä osoitteessa info@yleiskone.fi.