Vitamix Ascent 1,4 l Aerating kannu

Vitamix Ascent 1,4 l Aerating kannu
Vitamix Ascent 1,4 l Aerating kannu Vitamix Ascent 1,4 l Aerating kannu Vitamix Ascent 1,4 l Aerating kannu Vitamix Ascent 1,4 l Aerating kannu Vitamix Ascent 1,4 l Aerating kannu Vitamix Ascent 1,4 l Aerating kannu

Vitamix Ascent 1,4 l Aerating kannulla teet vaikkapa täydellisiä drinkkejä!

218,03 €
229,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää

Vitamix Aeriating kannu on erikoiskannu emulsioille. Siinä on erityinen levyterä, joka on täydellinen vispaamiseen ja kulinaarisen vaahdon valmistukseen. Neste ohjautuu alas pienen pyörivän levyterän reikien läpi, mikä muodostaa seokseen vaahtoa. Kiinteät ainekset kuten jää, hedelmät ja yrtit pyörivät ympäri sen sijaan että ne soseutuisivat. Katso alempana olevasta videosta, miten voit hyödyntää Aerating-kannua täydellisen drinkin tekoon!

  • Kannu sopii vain Ascent-sarjan koneisiin (A3500i, A2500i, A2300i).
  • Interlock/lukitustekniikka estää konetta käynnistymästä jos kannu tai sen kansi ei ole kunnolla paikoillaan. Näin kone on aina turvallinen käyttää ja vältyt turhilta sotkuilta.
  • Puhdistus helposti tipalla käsitiskiainetta ja lämpimällä vedellä. Kaada kannu noin puolilleen vettä, lisää tiskiaine ja pyöritä konetta täydellä teholla 30 – 60 sekuntia. Kannu kestää myös konepesun.
  • Valmistettu BPA-vapaasta Tritan kopolyesteristä.
  • Laserleikattu levyterä on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä.
  • Täydellinen kannu cocktailien valmistukseen: Toimii niin muddlerina kuin shakerina – se irrottaa aineksista eteerisiä öljyjä ja mehuja samalla kun se viilentää juoman murskaamatta jäitä täysin.
  • Valmista hienoja, tarkkoja tekstuureja, kuten kermavaahtoa, kulinaarisia vaahtoja ja marenkia.

Miten Aerating kannu eroaa tavallisesta Vitamix-kannusta?

Tavallisella Vitamix-kannulla hoidat ruoanvalmistustekniikat kuten lämmittämisen, hienontamisen, jauhamisen, emulsioiden tekemisen, vispaamisen ja sileäksi sekoittamisen. Mikä tekee Aerating-kannusta uniikin on, että voit valmistaa sillä kulinaarisia vaahtoja – niin lämpimiä kuin kylmiä – ja se toimii drinkkien valmistuksessa sekä muddlerina että shakerina. Aerating-kannulla valmistat täydellisiä emulsioita ja kastikkeita, jotka ovat aivan ravintolatasoisia. Esimerkiksi aioli ja hollandaisekastike voivat olla tyypillisesti haastavia tavallisella kannulla, mutta Aerating-kannu tekee niiden valmistuksesta helppoa! Voit vatkata kermaa tavallisellakin kannulla, mutta Aerating-kannu tekee kermasta huomattavasti paksumpaa. Sen sijaan, että kannu hienontaisi ja silppuaisi ainekset sileäksi, voit Aeriating-kannulla sen sijaan sekoittaa drinkit niin, että ainekset pyörivät kannussa siten että mehu ja eteeriset öljyt irtoavat aineksista, mutta jäät eivät täysin murskaannu.

 

Mitat:  17,4 x 22,4 x 25,9 cm

Paino: 1,2 kg


3 Vuoden takuu

Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 5-10 arkipäivää