Vitamix Ascent kannu 1,4 l dry blade

Vitamix Ascent kannu 1,4 l dry blade
Vitamix Ascent kannu 1,4 l dry blade Vitamix Ascent kannu 1,4 l dry blade Vitamix Ascent kannu 1,4 l dry blade Vitamix Ascent kannu 1,4 l dry blade Vitamix Ascent kannu 1,4 l dry blade

1,4 litran dry blade kannu käytettäväksi yhdessä Ascent-sarjan tehosekoittimien kanssa

218,03 €
229,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää

Vitamix Ascent dry blade-kannu on täydellinen kuivien ainesten kuten kahvipapujen, viljanjyvien ja mausteiden jauhamiseen sekä taikinan vaivaamiseen. Vitamix wet blade-kannut imevät aineksia teriä kohti, kun taas dry blade-kannu on suunniteltu työntämään ainekset ylös, pois päin teristä. Kuiva-ainesten sekoittaminen vaatii kuivan kannun ja siksi onkin kätevää, että tähän tarkoitukseen on oma kannunsa.

  • Kannu sopii ainoastaan Ascent-sarjan laitteisiin (A3500i, A2500i, A2300i).
  • SELF-DETECT™ ja Interlock-lukitustekniikka varmistavat että Ascent-sarjan laite tunistaa millainen kannu sen päälle on asetettu ja säätää asetuksia ja sekoitusaikaa sen mukaisesti. Lukitustekniikka estää laitetta käynnistymästä jos kannu tai sen kansi ei ole kunnolla paikoillaan. Näin laite on aina turvallinen käyttää ja säästyt turhilta sotkuilta.
  • Kannu on helppo puhdistaa tipalla pesuainetta ja lämpimällä vedellä! Kaada kannu noin puolilleen vettä ja lisää pari tippaa käsitiskiainetta, pyöritä täydellä teholla 30- 60 sekuntia ja huuhtele puhtaaksi. Kannu kestää myös astianpesukoneen.
  • Valmistettu BPA-vapaasta Tritan kopolyesteristä.
  • Laserleikatut terät on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä.

Miten dry blade-kannu eroaa wet blade-kannusta (tavallisesta kannusta)?

Kuivakannu on muotoiltu niin, että se työntää ainekset kannun pohjalta ylöspäin ja erilleen. Tavalliset Vitamix-kannut imevät aineksia kannun pohjalle teriä kohti, mutta kuivakannu on suunniteltu niin, että pulverisoit sillä nopeasti ja helposti kaikki kuiva-ainekset. Tämän muotoilun ansiosta ainekset eivät klimppiinny pohjalle tai ylikuumene, mikä on tärkeää leivontaresepteissä.


Mitat:  17,4 x 22,4 x 25,9 cm

Paino: 1,27 kg


3 Vuoden takuu

Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 5-10 arkipäivää