Vitamix Ascent kannu 1,4 l wet blade

Vitamix Ascent kannu 1,4 l wet blade
Vitamix Ascent kannu 1,4 l wet blade Vitamix Ascent kannu 1,4 l wet blade Vitamix Ascent kannu 1,4 l wet blade Vitamix Ascent kannu 1,4 l wet blade

1,4 litran wet blade kannu käytettäväksi yhdessä Ascent-sarjan tehosekoittimien kanssa

218,03 €
229,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää

Voit käyttää tätä pienempää kannua kaikkeen samaan kuin Ascent-sarjan 2 litran kannuakin, mutta vain pienemmille määrille. Kannu on täydellinen kun haluat valmistaa pienen annoksen ruokaa. Voit valmistaa kannulla kaiken lämpimistä keitoista kylmiin jälkiruokiin, jauhaa jauhoja ja kahvia, vaivata taikinaa ja sekoittaa silkinsileitä soseita.

  • Tämä kannu on yhteensopiva ainoastaan Ascent-sarjan laitteiden kanssa (A3500i, A2500i, A2300i).
  • SELF-DETECT™ ja Interlock-lukitustekniikka huolehtivat, että Ascent-sarjan laite tunnistaa kannun koon ja säätää sekoitusasetuksia ja nopeutta sen mukaisesti. Lukitustekniikka estää konetta käynnistymästä jos kannu tai sen kansi ei ole kunnolla paikoillaan. Näin laite on aina turvallinen käyttää ja säästyt turhilta sotkuilta.
  • Täydellinen kannu pienemmille ja keskisuurille määrille.
  • Kannun puhdistaminen onnistuu helposti tipalla käsitiskiainetta ja lämpimällä vedellä. Täytä kannu noin puolilleen vedellä ja lisää tippa käsitiskiainetta. Pyöritä täydellä teholla 30 – 60 sekuntia ja huuhtele puhtaalla vedellä. Kannu kestää myös astiankonepesun.
  • Valmistettu BPA-vapaasta Tritan kopolyesteristä.
  • Laserleikatut terät on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä.
  • Ventiloitu kansi päästää ulos höyryn ja sen ansiosta voit sekoittaa kannussa lämpimiä seoksia, mutta myös lisätä aineksia sekoituksen aikana hienosäätääksesi koostumuksen juuri haluamasi laiseksi. Kannen keskellä olevan aukon kautta voit myös käyttää tampperia – muovista sauvaa – jolla voit työntää aineksia teriä kohti koneen käydessä. Kannessa on “kaulus” joka varmistaa, ettei tampperi koskaan osu teriin.
  • 3 vuoden takuu.


Mitat: 17,4 × 22,4 × 25,9 cm
Paino: 1,18 kg


3 vuoden takuu

Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 5-10 arkipäivää