Dualit Mi7 ajastin

Dualit Mi7 ajastin
Dualit Mi7 ajastin Dualit Mi7 ajastin Dualit Mi7 ajastin Dualit Mi7 ajastin

Dualit Mi7 ajastin sopii Dualit Classic- ja NewGen leivänpaahtimille. Yksinkertainen asennus.

54,10 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää

Dualit Mi7 ajastin on alkuperäinen Dualit varaosa. Voidaan käyttää Mi2- ja TTI660-ajastimen sijasta. Mi7-ajastinta voi käyttää kaikissa Dualit Classic- ja Dualit NewGen leivänpaahtimissa. (EI sovi Dualit Lite leivänpaahtimille). Asennus on yksinkertaista, koska siinä on vain 4 johtoa kiinnitettäväksi. Ajastimen mukana tulee uusi nuppi. Uudet liittimet säästöpakkauksella, jos sinulla on 6-johtiminen versio ja ruuvit ajastimen kiinnittämiseksi koteloon.

Takuu: 2 vuotta

Toimitusaika: 2-4 arkipäivää


Dualit leivänpaahtimen ajastimen vaihto-ohje

1. Kun laite on irrotettu pistorasiasta, irrota murukaukalo.

2. Vedä varovasti ajastimen nuppi irti. Laitteen iästä riippuen tämä voi olla hieman vaikeaa. Jos on käytettävä ruuvimeisseliä, ole varovainen.

3. Aseta leivänpaahdin suojaiselle pinnalle ylösalaisin.

4. Irrota neljä jalkaa ja kaksi ruuvia, jotka kiinnittävät pohjalevyn. Irrota pohjalevy.

5. Aseta leivänpaahdin oikeinpäin ja irrota kaikki viisi ristipääruuvia, jotka kiinnittävät oikeanpuoleisen leveän sivukannen. Irrota yläruuvi viimeisenä.

6. Aseta leivänpaahdin takaisin ylösalaisin ja irrota kansi varovasti leivänpaahtimesta. Kytketyt johdot estävät täydellisen erottamisen.

7. Irrota kaksi ristipääruuvia, joilla ajastin on kiinnitetty kanteen. HUOMAUTUS: Vanhoja ajastimia on käytetty monen tyyppisiä. Älä huolestu, jos olemassa oleva ajastin näyttää korvaavalta ajastimeltasi. Jos sinulla on ajastin, jossa on kaksi johtoa, jotka tulevat virtajohdosta ja on kiinnitetty ruuveilla, pyydä pätevää korjausasiantuntijaa suorittamaan vaihto. Se vaatii erikoistyökaluja. Kun olet irrottanut kaikki johdot vanhasta ajastimesta, kiinnitä uusi ajastin kanteen niin, että ajastimen varren litteämpi puoli on leivänpaahtimen yläosaa kohti.

8. Kiinnitä nykyiset virtajohdon liittimet ylempiin johtokenkiin. Nämä kaksi korvaketta ovat pystysuorassa.

9. Vasen alakulma (joka on vaakasuora): sininen/sininen tai sininen/musta johdot on liitettävä tähän.

10. Oikean alakulman johtokenkään (joka on vaakasuora) on liitettävä punaiset/ruskeat johdot.

11. Kun uusi ajastinkytkin on asennettu ja johdotettu asianmukaisesti, liitä sivukansi leivänpaahtimeen ja kiinnitä tällä kertaa vain yhdellä ruuvilla.

12. Aseta leivänpaahdin oikeinpäin, kytke leivänpaahdin pistorasiaan ja käännä ajastinta kahden yli. Tällä hetkellä valittujen paahtoaukkojen pitäisi lämmetä. Voit nyt valita toisen valinnan ja myös näiden pitäisi alkaa lämmittää.

13. Kun ajastin on pysähtynyt, irrota laite pistorasiasta ja anna jäähtyä.

14. Kun leivänpaahdin on jäähtynyt riittävästi, kokoa leivänpaahdin uudelleen päinvastaisessa järjestyksessä (vaiheet 5-1).