Hurom Tea Master teekeitin valkoinen

Hurom Tea Master teekeitin valkoinen
Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen Hurom Tea Master teekeitin valkoinen

Hurom Tea Masterilla keität teetä kuin ammattilainen, ja tällä keittimellä onnistuu myös kahvin valmistus!

149,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivääTARKKA KEITIN TEESTÄ NAUTTIVILLE

Jokaisesta teekupillisesta ainutlaatuisen herkullista ilman vaivaa! Jos olet teen tuntija tiedät, että täydellisen Earl Grey-, Darjeeling- tai oolong-kupin liottaminen on kuin herkkä taidemuoto. Teen laatu, veden lämpötila ja liotusaika ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat tehdä tai pilata suosikkijuomasi. Onneksi innovaatiot kuten tarkkuusteenkeitin voivat helpottaa hienon teekupillisen huolellista liottamista. Monille teen ystäville Hurom Tea Master on yksi markkinoiden parhaista sähköisistä teenkeittimistä. Täydellisyyden takaamiseksi sen mukana tulee esiasetetut lämpötilat, jotka poistavat arvailun siitä, onko vesi tarpeeksi kuumaa oolongille vai hieman viileämpää vihreälle teelle. Muita älykkäitä ominaisuuksia ovat täysi räätälöinti ja lämpimänäpitotoiminto. Jopa vaativat teen juojat rakastavat tätä Hurom-teenkeitintä!

Tällä koneella maailmankuulu Hurom-tuotemerkki on tuonut mukavuutta, yksinkertaisuutta ja tehokkuutta pieneen, käytännölliseen ja hyödylliseen tuotteeseen. Neljän esiasetetun ohjelman (keittäminen, yrtti-/musta tee, vihreä/valkoinen tee ja kahvi) lisäksi elektroninen "my menu"-säädin mahdollistaa erilaisten haudutuslämpötilojen (60-95ºC) sekä liotusajan asettamisen ( enintään kymmenen minuuttia), jotta se vastaa täydellisesti käytettyä teetyyppiä. Kun teesi on täysin liotettu, Tea Master hälyttää sinua piippauksella ja siirtyy automaattisesti lämpimänäpitotilaan jopa 12 tunniksi. Kuten tavallista monien Hurom-tuotteiden kohdalla, laatu on vaikuttava. Kauniisti muotoiltu lasikannu on valmistettu saksalaisesta Schott-Duran lasista, joka on erittäin kestävää. 

Teen asiantuntijat uskovat, että teen valmistaminen on suorastaan taidetta. Aivan kuten kahvi tai viini, eri teetyypit vaativat eri lämpötiloja ja erilaisia liotusaikoja jotta niiden maku tulee kunnolla esille. Kun teetä haudutetaan lehdistä vapautuu tanniineja, aminohappoja, aromi- ja makuyhdisteitä. Jokainen näistä komponenteista vaikuttaa teen makuun. Aminohapot vastaavat makeudesta, kun taas tanniinit ja kofeiini vastaavat katkeruudesta. Näillä komponenteilla on erilainen erottelukyky, joka muuttuu veden lämpötilan mukaan.

MITEN SE TOIMII 

KAIKKI TEET

Voit valmistaa Hurom Tea Masterilla kaikenlaisia teelaatuja mukaan lukien oolong-, hibiscus-teet, yrttiteet, chai tai mitä tahansa omaan makuusi mieluisaa.

TARKAT LÄMPÖTILA-ASETUKSET

Täydellisesti makuusi sopivan teen valmistus ei voisi olla helpompaa. Kätevät esiasetetut tilat muokattavissa olevilla asetuksilla säilyttävät jokaisen teen ainutlaatuiset maut ja aromit: vihreä, valkoinen, musta ja yrttinen, ja kullekin on ennalta määritetty lämpötila. Se tarjoaa upean kupin teetä automaattisesti kätevästi – käytännössä napin painalluksella. Kun vesi saavuttaa optimaalisen lämpötilan, toiminta jatkuu 3-10 minuuttia mieltymyksistäsi riippuen.

ÄLYKÄS LÄMPÖTILA-ANTURI 

Älykäs lämpötila-anturi tunnistaa automaattisesti veden lämpötilan ja lämmittää veden täytön aikana asetetun ohjelman mukaan.

LED-NÄYTTÖ 

Keittimessä on digitaalinen näyttö, joka näyttää jäljellä olevan ajan ja lämpimänäpitoajan, jolloin voit tehdä muita asioita samanaikaisesti kun automaattinen teenkeitin toimii.

KEITTÄMINEN 

Kiehauta vettä painamalla keittämisen esiasetuspainiketta, ja sähköinen Hurom-teenkeitin kiehauttaa veden nopeasti. Kun lämpötila saavuttaa 100 ºC, kuulet äänimerkin, kun laite siirtyy valmiustilaan.

RÄÄTÄLÖINTI

Hienosäädä täydellinen teesi vieläkin enemmän mieleiseksesi monenlaisilla lämpötila- ja haudutusajan asetuksilla. Lämpötila voidaan asettaa välille 60-95 ºC ja kun vesi saavuttaa esiasetetun lämpötilan, toiminta-aika voidaan asettaa enintään kymmeneen minuuttiin.

AUTOMAATTINEN LÄMPIMÄNÄPITOTOIMINTO 

Teen siemaileminen voi olla hidasta ja rentoa. Joten viimeinen asia jonka haluat on kaataa kupillinen, joka on jäähtynyt. Huromin sähköisessä teenkeittimessä on lämpimänäpitotoiminto, joka tarjoaa optimaalisen nautinnon pitkien teenjuontien aikana. Tee pysyy automaattisesti lämpimänä jopa 12 tuntia 40, 50, 60 tai 70 ºC:ssa.

SUURI TILAVUUS 

Kannuun mahtuu jopa 1,5 litraa teetä, mikä on enemmän kuin tarpeeksi koko perheen aamujuomaksi.

SELKEÄT MERKINNÄT KANNUSSA 

Kannun sivussa on helposti luettavat mittausviivat, joiden avulla on helppo mitata juuri oikea määrä vettä parille annokselle tai teelle koko perheelle.

MUISTITOIMINTO 

Keitin keskeyttää haudutuksen automaattisesti aina, kun nostat kannun lämmityslevyltä. Haudutus käynnistyy uudelleen heti, kun asetat kannun takaisin lämpölevylle.

LAADUKAS MATERIAALI 

Laatu on erinomainen parhailla materiaaleilla. Kannu on valmistettu saksalaisen SCHOTT DURAN®:in erikoislasista, joka on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön: turvallinen korkeille lämpötiloille, erittäin kestävä, lämmönkestävä, pitkäikäinen, helposti puhdistettava ja täysin neutraalin makuinen. Lämpölevy on valmistettu naarmuuntumattomasta ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee teekeittimestä turvallisen, hygieenisen ja kestävän. Jotkut elementit on viimeistelty turvallisella silikonilla, joka on myrkytön ja hajuton. Ensiluokkainen prosessori varmistaa täydellisen ja tarkan ajan ja lämpötilan sekä turvallisuuden ohjauksen.

TURVALLISUUS 

Teekeittimessä on automaattinen kytkin, joka aktivoituu kun säiliössä ei ole vettä, mikä estää palovaaran.

HELPPO PUHDISTAA 

Leveä kannun aukko, irrotettava kansi ja haudutuskori mahdollistavat helpon veden täytön ja puhdistuksen.

MINIMALISTINEN ESTETIIKKA 

Cafe Hurom Tea Master sopii teen ystävälle, joka myös rakastaa kaikkea hyvin suunniteltua. Virtaviivaisen, minimalistisen suunnittelun ansiosta sen tyylikäs ulkonäkö yksinään riittää tekemään vaikutuksen ja täydentää melkein minkä tahansa keittiön sisustuksen.

KAHVI 

Tällä keittimellä voit valmistaa myös kahvia!  Mukana on tippasuodatin, jonka avulla voit valmistaa herkullisen aromaattista kahvia.

TEKNISET TIEDOT

- Teho: 1200-1400 W

- Tilavuus: 1,5 litraa

- Mahdollisuus kahvin valmistamiseen

- LED-näyttö

- My menu-säädin

- 4 esiasetettua ohjelmaa

- Älykäs lämpötila-anturi ( 60-95 ºC) 

- Jopa 12 tunnin lämpimänäpito-ohjelma (40, 50, 60 tai 70 ºC)

- Haudutuksen muistitoiminto

- Lasikannu saksalaista lasia


Tuotteen mitat: 21,5 x 16,7 x 27,0 cm

Tuotteen paino; 1,62 kg

Paketin mitat: 38,0 x 29,0 x 28,0 cm

Paketin Paino: 3,1 kg


Takuu: 2 vuotta kotikäytössä

Ilmainen toimitus

Toimitusaika 10-15 arkipäivääSamankaltaisia tuotteita