Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa

Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa
Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa Omega MM1500 mehustin sellerilisäosalla harmaa

Omega MM1500 on pienen nopeuden mehustin, joka on varustettu sellerilisäosalla ja kuudella eri suuttimella joilla teet vaikka mitä vauvanruoasta nuudeleihin!

557,07 €
599,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää


Omega MM1500 on Omegan uusin mehupuristin, joka on tullut markkinoille vuonna 2022. Tämä mehupuristin tarjoaa maksimaalisen mehun määrän yksinkertaisesti puristamalla pidempään. Siten myös jätettä tulee vähemmän. Voit vaikka syöttää kylmiä, kokonaisia sellerinvarsia kourun läpi. MM1500:ssa on kaksi säädettävää päätykappaletta, joista toinen on suunniteltu antamaan sinulle enemmän sellerimehua kuin koskaan ennen ja toinen, joka sopii täydellisesti kaikkeen muuhun. Täydennettynä 3-vaiheisella puristustoiminnolla saat supersadon pienestä määrästä hedelmiä, vihanneksia ja myös lehtivihanneksia.

Lisää mehutuotantoa ilman taukoa: Omega Juicer MM1500 puristaa helposti jopa 1,5 litraa mehua ilman taukoa; osat on mukautettu tässä mallissa suurempiin määriin.

Omegan MM1500 mehupuristimen mukana tulee 6 vaihdettavaa suutinta, joten voit käyttää juiceria myös esimerkiksi pähkinävoin, vauvanruokien, pastan tai nuudeleiden valmistukseen.

MM1500 on BPA-vapaa, toimii hiljaisesti ja on niin helppo puhdistaa, että sen voi tehdä 60 sekunnissa kun puhdistat sen heti käytön jälkeen.

Teho

Hiljainen mutta tehokas moottori, jonka vaihteisto vastaa kahta hevosvoimaa.

Helppokäyttöinen

Mehustimessa on suuri syöttöaukko, joten voit käyttää vähemmän aikaa valmisteluun ennen mehustamista. 

- Nopeus: 80 kierrosta minuutissa

- Teho: 200 W

- Maksimi yhtäjaksoinen käyttöaika: alle 30 minuuttia

- Kolme eri puristusasetusta

- Syöttöaukon halkaisija: 5,0 cm

- Mitat (leveys x syvyys x korkeus): 47,0 x 15,4 x 31,2 cm

- Paino: 6,7 kg

- Paketin mitat (leveys x syvyys x korkeus): 37,0 x 41,5 x 32,5 cm

- Paketin paino: 9,55 kg

- Virtajohdon pituus: 150 cm

- Mukana käyttöohjekirja, jossa myös reseptejä (kielet: englanti, ranska, espanja, saksa)

Takuu: 5 vuotta moottorilla ja 3 vuotta muilla osilla.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tuodaan postnordin kuljetuksella.

Toimitusaika: 5-10 arkipäivää.


Lataa tästä reseptejä (englanniksi)


MIKSI SELLERI

Selleri on erinomainen lähde folaatille, kaliumille, B6-vitamiinille, K-vitamiinille, C-vitamiinille, mangaanille, kalsiumille, riboflaviinille ja magnesiumille. Selleri sisältää runsaasti antioksidantteja.

MITEN NAUTIN SELLERIMEHUA?

Juo ensimmäiseksi aamulla tyhjään vatsaan 2 lasillista mehua. Sellerimehu voi aluksi tuntua voimakkaalta ja aiheuttaa vatsaoireita, joten voit esim. aloittaa yhdellä lasillisella ja vähitellen vatsasi totuttua lisätä määrää. Voit myös lisätä aluksi mukaan kurkkua tai omenan, ja myöhemmin lisätä sellerin osuutta mehussa. Nautittuasi mehun odota noin 15 minuuttia ennen kuin syöt kiinteää aamiaista ja muita juomia.

HYÖDYT JA HAITAT

Selleri on loistava kehon nesteyttäjä. Sellerimehu voi auttaa laskemaan verenpainetta tai tulehdusta. Se nesteyttää kehoa tehokkaasti, vähentää oksidatiivista stressiä ja tukee tervettä suolistoa. Listaan voisi lisätä vielä muutaman muun tilan, joihin sellerimehusta on sanottu olevan hyötyä: akne, ekseema, psoriasis, turvotus, närästys, diabetes, virtsarakontulehdus, suolisto-ongelmat, unettomuus, masennus jne. Sellerin varsien syöminen ei ole sama asia kuin sellerimehun juominen. Kun kuitu poistetaan, imeytyvät sen teho- ja ravintoaineet nopeasti ja hyödyt tulevat siten voimakkaammiksi. Perinteisen puolen asiantuntijat eivät sellerinmehun juomista puolla ja jotkut ovat jopa todenneet, että on sama jos juot vettä, koska mehusta puuttuvat kuidut. Kuidut ovat toki tärkeitä, mutta tässä tapauksessa tehokkaamman hyödyn saattaa saada juuri ilman niitä. Kuituja kannnattaa sitten nauttia muuten päivän mittaan.