Illy X9 espressokeitin musta

Illy X9 espressokeitin musta
Illy X9 espressokeitin musta Illy X9 espressokeitin musta Illy X9 espressokeitin musta Illy X9 espressokeitin musta Illy X9 espressokeitin musta

Tyylikäs X9 on erinomainen espressokone ohuella, elliptisellä muotoilulla ja innovatiivisella IperEspresso kapselitoiminnolla!

299,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivääTyylikäs X9 on erinomainen espressokone ohuella, elliptisellä muotoilulla ja innovatiivisella IperEspresso kapselitoiminnolla. Patentoitu kaksivaiheinen toimintaprosessi valmistaa intensiivisen espresson täynnä aromeja, rikkaalla ja pitkäkestoisella cremalla. Irrotettava vesisäiliö voidaan täyttää samaan aikaan kun kone on käynnissä, ja toiminnot antavat sinulle täyden kontrollin kahvin valmistamisen aikana. X9 espressokoneessa on mittaustoiminto, joka valmistaa optimaalisen määrän espressoa. LED-valo valaisee kupin paahdon aikana. Kaksi ohjelmaa kahdella eri kokoisella espressolla. 15 baaria. Sisältää 14 kahvikapselia.
IperEspresso on Illyn innovatiivinen kapseliratkaisu, joka luo mahdollisuuden valmistaa fantastinen kuppi kahvia, joka on yhtä hyvän makuinen kuin baristan valmistama kahvi kahvilassa. Kiitos ainutlaatuisen teknologian, joka uuttaa kahvin intensiiviset aromit. 

- Vesisäiliön tilavuus: 0,7 litraa

- Teho: 1200 W

- Virtajohdon pituus: 1 m

- Käyttää Illy Iperespresso-kapseleita

- Mukana 14 kahvikapselia

- Paino: 4,0 kg

- Mitat (K x L x S): 27,0 x 27,0 x 12,3 cm

Takuu 2 vuotta

Ilmainen toimitus

Toimitusaika 10-15 arkipäivää