Hurom DU mehustin musta

Hurom DU mehustin musta
Hurom DU mehustin musta Hurom DU mehustin musta Hurom DU mehustin musta Hurom DU mehustin musta Hurom DU mehustin musta Hurom DU mehustin musta

Hurom DU horisontaalinen mehustin musta on kompaktin kokoinen. Useita eri toimintoja neljän erilaisen suuttimen ansiosta.

379,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää


Hurom DU musta on kompakti horisontaalinen mehupuristin, joka tarjoaa vakaan suorituskyvyn ja tarvitsee vain vähän tilaa keittiössä. Siinä on ainutlaatuinen ja hyödyllinen päätykappale, joka käyttää leikkuuterää massaan, kun se irtoaa mehupuristimesta, mikä auttaa mehustusta. DU:ssa on mukana myös 4 suutinta, joilla voit suorittaa enemmän toimintoja kuin vain mehustusta.

Kompakti muotoilu

Hurom DU on uskomattoman kompakti ja sen syvyys on vain 16 cm. Tämä tekee siitä yhden ohuimmista koskaan valmistetuista  horisontaalisista mehustimista ja osoittaa, kuinka pieni mehupuristin voi olla, kun turha tila otetaan kokonaan pois. Sen moderni muotoilu auttaa myös pitämään sen kevyenä. Hurom DU painaa vain 4,7 kg, joten se on helppo nostaa ja siirtää tarvittaessa.

Tehokas mehustus

Ohuen muotoilunsa lisäksi DU on tehokas mehupuristin, joka pystyy erottamaan suuria määriä ravinteita kylmäpuristusmenetelmällään. Korkean ravintoainepitoisuuden ylläpitäminen varmistaa mehun täyteläisen maun ja antaa sen tarjota samat edut kuin syöminen, mutta ilman kuitua, joka hidastaa ruoansulatusta. Tämä mehupuristin pystyy myös erottelemaan suuria määriä ainesosista, ja sen 64 rpm:n moottori toimii hyvin puristaessaan runsaasti mehua jopa kovimmista aineksista.

Massan leikkausterä

Osana mehustusprosessia Hurom DU:ssa on myös ainutlaatuinen päätykappale, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu levy ja leikkuuterä. Terä silppuaa massan sitä valmistettaessa ja ohjaa sen virtausta, kun se työnnetään ulos levyn aukoista. Massan leikkaaminen varmistaa, että se ei poistu mehupuristimesta liian nopeasti tai hitaasti, jos se kasaantuu.

Useita toimintoja

Hurom DU on yhteensopiva homogenisoivan aihion ja suuttimien kanssa, joista on tullut standardi monissa nykyajan mehupuristimissa. Näiden lisävarusteiden avulla DU voi käyttää kolmea mehustuksen ulkopuolista toimintoaan, jotka ovat murskaaminen, jauhaminen ja vaivaaminen. Nämä erilaiset toiminnot mahdollistavat monien elintarvikkeiden, mukaan lukien korppujauhojen, pastan, taikinan ja pähkinävoin valmistamisen.


Kaikkea tätä voit tehdä Hurom DU:lla:

- Mehujen puristaminen hedelmistä ja vihanneksista. 

- Maidon puristaminen: mantelimaito, soijamaito ja  kookosmaito.

- Terveellisten jälkiruokien, jäätelöiden, sorbettien ja pähkinävoin valmistus.

- Soijan, unikonsiementen, juuston, mausteiden ja yrttien jauhaminen.

- Valmista ja muotoile pastaa - mukana 4 suutinta.


Toimituksessa mukana:

- Moottorilohko virtajohdolla

- Suppilo sis. mehurumpu

- Kaira

- BPA-vapaasta muovista valmistettu mehukannu

- BPA-vapaasta muovista valmistettu massapurkki

- 2 siivilää

- 4-osainen pastasetti

- Päätykappale

- Tampperi

- Puhdistusharja

- Käyttöopas englanniksiOMINAISUUDET

- Teho: 150 W

- Vaihtovirtamoottori

- Kierrokset/min: 64 rpm

- Syöttöaukon halkaisija: 46 x 40 mm

- Yhtäjaksoinen käyttöaika: korkeintaan 20 min

- Virtajohdon pituus 1,4 m.

- Väri: musta

- Rungon materiaali: ABS-muovi

- Mitat (k x l x s): 36,7 x 31,9 x 16,1 cm

- Paino: 4,7 kg

- Paketin mitat (k x l x s): 41,5 x 34,3 x 32,0 cm

- Paketin paino: 8,2 kg

- Valmistetaan Etelä-Koreassa 


Takuu kotitalouskäytössä: 10 vuotta moottorilla ja 2 vuotta muilla osilla.

Ilmainen toimitus lähimpään postin noutopisteeseen.

Toimitusaika 10-15 arkipäivää.