Hurom HZ-SBE mehustin hopea

Hurom HZ-SBE mehustin hopea
Hurom HZ-SBE mehustin hopea Hurom HZ-SBE mehustin hopea Hurom HZ-SBE mehustin hopea Hurom HZ-SBE mehustin hopea Hurom HZ-SBE mehustin hopea

Hurom HZ-SBE slow juicer on monipuolinen, laadukas, turvallinen ja kestävä. Hieno ja karkea siivilä, LED-näyttö ja myös jäätelön valmistus!

599,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää


Tyylikkään näköinen ja kestävään ruostumattomaan teräkseen koteloitu huippuluokan Hurom HZ Slow Juicer on Huromin viimeisintä tekniikkaa.

Optimoidun mehunvalmistuksen ja paljon helpomman puhdistuksen lisäksi HZ:llä on myös kyky tehdä silkinpehmeitä kotitekoisia jäätelöitä. 

HZ-mallissa on pitkä lista lisäominaisuuksia:

Ruostumaton teräs ja LED-merkkivalot: 

HZ Slow Juicer on viimeistelty ruostumattomasta teräksestä ja laitteessa on LED-merkkivalot. Kestävyydestään ja antibakteerisista eduistaan tunnettu ruostumaton teräsviimeistely antaa tyylikkäälle HZ:lle ammattimaisen ulkonäön. LED-ilmaisimia käytetään osoittamaan asetuksia, kuten kun kone on poisto- tai peruutustilassa.

Slow Squeeze -tekniikka: 

HZ Slow Juicer pyörii nopeudella vain 43 kierrosta minuutissa. Huromin ainutlaatuinen ja patentoitu Slow Squeeze Technology pitää mehusi luonnollisimmassa tilassaan ja pysyy tuoreena pidempään. 

Maun ja massan hallinta: 

HZ Slow Juicer -mehupuristimessa on myös hieno ja karkea siivilä, joiden avulla voit lisätä ja vähentää mehuissasi haluamaasi sellun määrää.

Tuotto: 

Ainutlaatuinen hidaskäyntinen kaira puristaa viimeisetkin mehupisarat sekä hedelmistä että vihanneksista jättäen jälkeensä kuivan hedelmälihan. 

Maku:

Huippuluokan HZ Slow Juicer -mehupuristimella voit luoda tuoretta, käsittelemätöntä mehua aivan kuten luonto on tarkoittanut.

Helppo puhdistaa: 

Mehustuksen aikana koneen sisäinen pyörivä harja puhdistaa kammion ja siivilän samanaikaisesti, mikä vähentää merkittävästi tukkeutumista. HZ Slow Juicer voidaan myös helposti purkaa ja koota, mikä tekee puhdistamisesta nopeaa ja helppoa.

Laatu ja kestävyys: 

Valmistettu BPA-vapaasta ja iskunkestävästä ABS-muovirungosta. Slow Juicer on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja on erittäin kestävä. Lisäksi HZ:n vahva Ultem-siivilä ja -ruuvi ovat 8 kertaa vahvempia kuin perinteiset muovit. 

Monipuolisuus:

HZ Slow Juicer toimii useiden hedelmien, vihannesten, lehtivihanneksien ja pähkinöiden kanssa luoden herkullisia mehuja, smoothieita ja pähkinämaitoja. Kirsikka kakun päällä? HZ Slow Juicerissa on myös lisäominaisuus, jonka avulla voit valmistaa herkullista jäätelöä suoraan koneen kammiosta!

Toimii hiljaa: 

Toisin kuin perinteiset mehupuristimet, Slow Juicerin AC-moottori on käytännössä äänetön ja käyttää vain 150 wattia tehoa.

Turvallisuus: 

Turvallisuuden ollessa aina etusijalla, mehupuristin toimii vain, jos kammio on koottu tarkasti alustaan. Mikä tärkeintä, tuotteen suunnittelussa ei käytetä teriä. Oletko huolissasi ylikuumenemisesta? Jokainen Huromin mehupuristin on varustettu sisäänrakennetulla jäähdytysjärjestelmällä, jossa on integroidut lämpösuuttimet ylikuumenemisen estämiseksi.

Tekniset tiedot:

* Teho: 150 W

* Moottori: yksivaihteinen AC-moottori

* Kierrosnopeus: 43 rpm

* Maksimi yhtäjaksoinen käyttöaika: 30 minuuttia

* Mehustuskammion tilavuus: 500 ml

* Syöttöaukon halkaisija: 50 mm

* Johdon pituus: 1,4 metriä

* Kokonaispaino: 9,5 kg

* Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 40,7 x 20,5 x 23,6 cm

* Pakkauksen paino: 10,3 kg

* Pakkauksen mitat: 45,0 x 29,0 x 37,5 cm

* Valmistetaan Etelä-Koreassa

Takuu kotitalouskäytössä: 10 vuotta moottorilla ja 2 vuotta muilla osilla.

Ilmainen toimitus lähimpään postin noutopisteeseen.

Toimitusaika 10-15 arkipäivää

Lataa tästä Huromin reseptikirja englanniksi!