Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille

Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille
Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille Chef's Choice 170 teroituskone kalastajille ja veneilijöille
255,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää
<


CHEF'S CHOICE 710 MARINE SHARPENER 

Harvat asiat ovat vaikeampia leikata kuin raaka kala. Luut ja suomut eivät anna veitsen pysyä terävänä kovin pitkään. Eikö olisi hienoa, jos kalastusveitsesi voisivat olla uskomattoman teräviä koko ajan? Ne voivat olla nyt, Chef's Choice 710 Marine Knife Sharpener-teroittimella. Veitsien  pitäminen terävinä 710-teroittimella on erittäin nopeaa, naurettavan helppoa ja auttaa suojaamaan veitsiäsi tulevilta vaurioilta, kuten kolhuilta. Ihanteellinen kala- ja syöttiveitsille, kotitalous- ja urheiluveitsille, sekä hienoreunaisille että sahalaitaisille – se luo hiuksia halkaisevan terävät veitset sekunneissa! Siinä on kolme tehokasta teroitinta yhdessä kestävässä pakkauksessa: veitsenteroitin, saksien teroitin ja pyörivä teroitin koukuille. Mallin 710 Marine Sharpening System on suunniteltu kestämään suolaisen veden ympäristöä: IPX-4-vesitiiviysluokitettu laite on helppo puhdistaa matalapaineisella letkusuihkeella.

Veitsenteroitin: 

Ihanteellinen syötti- ja fileveitsille, keittiö- ja urheiluveitsille, sekä hienoreunaisille että sahalaitaisille. Todella terävää veistä on ilo käyttää, ja myös turvallisempaa, koska tylsä veitsi vaatii voimaa, joka voi aiheuttaa helposti vakavia onnettomuuksia. Chef's Choice 710-teroitin luo helposti virheettömän ja kestävän partaveitsiterän. Kaikki yksikön osat ovat ruostumatonta terästä ja edistyksellisiä polymeerejä. Virtakytkin on magneettikäyttöinen sähköjärjestelmän eristämiseksi suolaveden korroosiolta. 710-teroitin sisältää kaksi virtalähdettä: toinen toimii 230 V AC virralla ja toinen 12 V DC virralla veneestäsi, kuorma-autostasi tai autostasi. Vahvat imukuppijalat pitävät teroittimen juuri siellä, missä haluat.

Line Cutter Scissor Teroitin: 

Manuaalinen kaksivaiheinen teroitin tekee saksista pitkään terävät. Se käyttää 100% timanttihioma-aineita molemmissa vaiheissa nopeaan ja helppoon teroittamiseen. Tarkat kulmaohjaimet tarjoavat tasaisen teroituksen ilman, että saksia tarvitsee purkaa. Ihanteellinen oikea- tai vasenkätiseen käyttöön. Kaikki metalliosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Yksikkö on kompakti ja helposti säilytettävissä 710-veitsenteroittimen alustassa tai varustekotelossasi.

Ammattimainen koukun teroitin: 

Koukkuteroitin toimii kahdella AA-paristolla, ja se teroittaa helposti kaikentyyppiset ja kokoiset koukut. Sisältää 3 teroituskärkeä: 2 timanttikärkeä teroittamiseen ja yksi alumiinioksidi/keraaminen kärki hiontaan ja kiillotukseen. Terävä timanttikärki poistaa myös reiät viehepäissä. Ihanteellinen oikea- tai vasenkätiseen käyttöön. Koukkuteroitin on kompakti ja säilyy helposti veitsenteroittimen pohjassa tai varustelaatikossa.

Edgecraft on yksi johtavista teknologiayrityksistä digitaalitekniikan alalla. Chef's Choice 710 Marine Sharpener -teroittimen esittelyn mukaan niiden markkina-asema ulottuu nyt maalta merelle. Tämä erinomainen työkalu lopettaa turhautumisesi tylsiin veitsiin!


  • Kaksivaiheinen sähköinen teroitin hienoille tai sahalaitaisille veitsille 
  • Kaksivaiheinen manuaalinen teroitin saksille
  • Paristokäyttöinen koukun teroitin
  • Kompakti muotoilu - ihanteellinen kalastusmatkoille
  • Vesitiivis & helppo puhdistaa
  • 230V AC ja 12V DC adapterit mukana
  • Vahvat imukuppijalat

* Teho: 125 W

* Tuotteen mitat (leveys x korkeus x syvyys): 25,4 x 10,2 x 12,7 cm

* Tuotteen paino: 1,2 kg

* Väri: valkoinen/sininen

* Valmistetaan USA:ssa

Takuu: 2 vuotta kotitalouskäytössä

Toimitusaika: 5-8 arkipäivää

Ilmainen toimitus