Chef's Choice M120 teroituskone

Chef's Choice M120 teroituskone
Chef's Choice M120 teroituskone Chef's Choice M120 teroituskone Chef's Choice M120 teroituskone Chef's Choice M120 teroituskone Chef's Choice M120 teroituskone Chef's Choice M120 teroituskone
249,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää


Chef's Choice M120 on ammattitasoinen teroitin länsimaisille veitsille (20°). Teroitin soveltuu myös sahalaitaisille veitsille. Kolmivaiheinen timanttilaikkahionta (karkea, puolikarkea ja viimeistely) tekee huipputerävän lopputuloksen.

Teroittimen kulmaohjaimet takaavat veitsen teroittamisen nopeasti ja tarkasti oikeaan muotoonsa. Teroituspaikkoja on 3 ja teho on 75 wattia.

Tutkimusten mukaan yli yhdeksässä ammattikeittiössä kymmenestä keittiöveitset ovat huonossa kunnossa ja että veitsiä ei teroiteta juuri lainkaan. Hyvin tylsyneitä veitsiä ei käsin ole helppo saada taas teräviksi.

Moottoriteroitin maksaa itsensä takaisin nopeasti. Oikeaoppinen teroitus saadaan aikaan käymällä läpi järjestyksessä kaikki kolme teroituspaikkaa. Jokaisessa teroituspaikassa veitsi vedetään vuorotellen vasemman ja oikean hahlon läpi eli veitsi teroitetaan yksi puoli kerrallaan. M120 teroittimen ensimmäinen teroituspaikka on karkea, toinen puolikarkea ja kolmas hieno viimeistelyä varten. Tuote on suunniteltu kestämään monta vuotta päivittäisessä käytössä.

Tuote sopii seuraaville veitsityypeille: kokkiveitset, Santoku-veitset, leipäveitset, metsästysveitset, fileointiveitset ja taskuveitset.

Chef’s Choice on amerikkalainen timanttilaikkateroituskoneisiin ja timanttipinnoitettuihin teroituslaitteisiin erikoistunut valmistaja. 

Tekniset tiedot:

* Teho: 75 W

* Teroitusvaiheita: 3

* Teroitukseen tarvittava aika: alle 1 minuutti

* Materiaali: harjattu metalli

* Tuotteen mitat (leveys x korkeus x syvyys): 254 x 108 x 108 mm

* Tuotteen paino: 2,05 kg

* Valmistetaan USA:ssa

Takuu: 2 vuotta kotitalouskäytössä

Toimitusaika: 5-7 arkipäivää

Ilmainen toimitus