Chef's Choice M2100 professional teroituskone

Chef's Choice M2100 professional teroituskone
Chef's Choice M2100 professional teroituskone Chef's Choice M2100 professional teroituskone Chef's Choice M2100 professional teroituskone Chef's Choice M2100 professional teroituskone
489,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää


Chef's Choice M2100 on ammattitasoisten veitsenteroittimien kehittynein markkinoilla oleva. Teroitin soveltuu erilaisille veitsille, myös sahalaitaisille. Kolmivaiheinen timanttilaikkahionta (karkea, puolikarkea ja viimeistely) tekee huipputerävän lopputuloksen. Laite korvaa kokonaan ravintolan ulkoistetun teroituspalvelun. 

Teroittimen kulmaohjaimet takaavat veitsen teroittamisen nopeasti ja tarkasti oikeaan muotoonsa. Teroittimessa on konepestävä hiontayksikkö, joka on helposti vaihdettavissa tarpeen mukaan  (tulossa myyntiin). Yksikön vaihtoa suositellaan noin 4000-5000 teroituskerran jälkeen. Teroituspaikkoja on 3 ja teho on 175 wattia.

Tutkimusten mukaan yli yhdeksässä ammattikeittiössä kymmenestä keittiöveitset ovat huonossa kunnossa ja että veitsiä ei teroiteta juuri lainkaan. Hyvin tylsyneitä veitsiä ei käsin ole helppo saada taas teräviksi.

Moottoriteroitin maksaa itsensä takaisin nopeasti, sillä se poistaa kokonaan ulkopuolisen teroituspalvelun tarpeen. Vieläkin tärkeämpää on, että keittiössä työskentely pysyy koko ajan tehokkaana ja helppona veitsien ollessa jatkuvasti hyvässä terässä. Chef's Choicen moottoriteroitin on varmatoiminen ohjatessaan veitsen automaattisesti oikeaan teroituskulmaan. Käyttäjän ei tarvitse olla perillä teroittamisen saloista lainkaan. M2100 on varustettu kolmella teroituspaikalla. Oikeaoppinen teroitus saadaan aikaan käymällä läpi järjestyksessä kaikki kolme teroituspaikkaa. Jokaisessa teroituspaikassa veitsi vedetään vuorotellen vasemman ja oikean hahlon läpi eli veitsi teroitetaan yksi puoli kerrallaan. M2100 teroittimen ensimmäinen teroituspaikka on karkea, toinen puolikarkea ja kolmas hieno viimeistelyä varten. M2100 teroittaa myös sahalaitaiset veitset. M2100 on tarkoitettu keittiöihin tai leikkaamoihin, joissa työskentelee useita henkilöitä. M2100 -mallissa on irrotettava hiontayksikkö, joka voidaan pestä astianpesukoneessa. Konepesu puhdistaa teroituksessa likaantuvia laikkoja ja pidentää hiontayksikön elinikää. M2100-malliin on myös saatavilla varaosana pelkkä hiontayksikkö. Tuote on suunniteltu kestämään monta vuotta päivittäisessä käytössä.

Tuote sopii seuraaville veitsityypeille: kokkiveitset, Santoku-veitset, leipäveitset, metsästysveitset, fileointiveitset ja taskuveitset.

Tulossa myyntiin: Lisähiontayksikkö aasialaisille veitsille (15°).

Chef’s Choice on amerikkalainen timanttilaikkateroituskoneisiin ja timanttipinnoitettuihin teroituslaitteisiin erikoistunut valmistaja. 

Tekniset tiedot:

* Teho: 175 W

* Teroitusvaiheita: 3

* Teroitukseen tarvittava aika: alle 1 minuutti

* Materiaali: harjattu metalli

* Tuotteen mitat (leveys x korkeus x syvyys): 310 x 125 x 125 mm

* Tuotteen paino: 3,75 kg

* Valmistetaan USA:ssa

Takuu: kotitalouskäytössä 2 vuotta, ammattikäytössä 1 vuosi.

Toimitusaika: 5-7 arkipäivää

Ilmainen toimitus