Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone

Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone
Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone Sage The Bakery Boss BEM 825 BAL brushed aluminium yleiskone

Ammattimainen ja tehokas Sage -yleiskone

485,10 €
539,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 35 - 40 työpäivää


Voimakas Sage The Bakery Boss yleiskone

Sage -yleiskone on ammattimainen ja kaunis keittiökone. Sagessa on paljon toimintoja kaikkiin ruokiin, jälkiruokiin ja leivontaan.

Kun muut keittiökoneet joutuvat usein vaikeuksiin taikinan ollessa liian raskasta, Sage the Bakery Boss jatkaa hellittämättä!

Kuormantunnistustekniikan avulla kone tunnistaa taikinan määrän ja säätää nopeuden sitä vastaavaksi. Bakery Bossin suunnittelusta tai laadusta ei ole tinkitty. 

1200 W: n suuren moottorin suorakäyttö yhdessä uskomattoman suuren vääntömomentin kanssa sekä vaihteet, joissa on tavallista enemmän hammasrattaita ja jotka ovat 100% metallia, selittävät koneen villit voimat.

Sage The Bakery Boss on keittiökone todellisille leipomisen harrastajille!

Mukana muun muassa borosilikaatti / pyrex lasikulho tilavuudeltaan 4,7 litraa ja 3,8 litran teräskulho. Kulhot voidaan pinota päällekkäin säilytyksen helpottamiseksi. 

Sage Bakery Bossissa on kaikki tarvitsemasi lisävarusteet  mukaan lukien taikinakoukku, vispilä ja vatkain silikonilla tai ilman.

Tekniset tiedot:

- Teho: 1200 W

- 4,7 litran lasikulho

- 3,8 litran kulho ruostumatonta terästä

- Sisäänrakennettu valo, joka syttyy sekoitettaessa.

- 12 nopeusasetusta

- Kaksitoiminen ajastin (laskee ylös ja alas).

- Litteä vatkain

- Kaavinvatkain

- Taikinakoukku

- Vispilä

- Roiskesuoja, joka soipii molemmille kulhoille.

- Lasta

- Metalliset hammaspyörät


Mitat (K x L x S): 38,1 x 38,1 x 27,9 cm

Paino: 7,8 kg


Takuu: 2 vuotta kotikäytössä

Ilmainen toimitus!

Tuote on saatavilla noin 10.1.2022 alkaen. Varaa omasi nyt! Kun maksutavat ovat Klarna lasku tai osamaksu, laskutus tapahtuu vasta tuotteen saatuasi  ja maksuaikaa on vähintään kuukausi! 

Arvostelut 0 arvostelua