Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen
Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen

Smeg kahviautomaatti maidonvaahdottimella BCC02RDMEU punainen

895,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Kahvikoneessa BCC02 on maidon vaahdotuksen ja höyrytyksen ominaisuus, ja se sopii täydellisesti niin latten, cappuccinon, latte macchiaton ja flat white -kahvin kuin myös espresson, americanon ja ristretto-kahvin valmistukseen.

Smeg-kahvikone tarjoaa luotettavan automaattisen toiminnan. Se on varustettu 19 barin painesuuttimella, integroidulla teräksisellä poramyllyllä sekä irrotettavalla vesisäiliöllä, jotka takaavat tuoreen ja maukkaan espresson.

Voit valita kaiken purujen koosta espresson määrään ja valmistaa juuri sinulle sopivaa espressoa.

Kahvikoneessa on 19 barin paine, joka mahdollistaa papujen uuton juuri oikein paksun ja herkullisen creman muodostamiseksi.

Thermoblock-lämmitysjärjestelmän ansiosta kahvisi on valmista vain muutamassa sekunnissa. Näin saat vaivattomasti täydellisen kupin kahvia.

Integroitu teräksinen kartiomallinen poramylly tarjoaa saumattoman bean-to-cup-kokemuksen, ja säilyttää papujen tuoreuden.

Kahvikoneen puhdistus on helppoa irrotettavan uuttoyksikön sekä vesisäiliön vuoksi. Laite muistuttaa huollon tarpeesta merkkivalon sekä erityisen puhdistusohjelman avulla.

Smegin täysautomaattisissa BCC02 -kahvikoneissa on tyylikäs uusi muotoilu ja ne ovat vain 18 cm leveitä. 

Yhdellä napin painalluksella Smegin automaattinen espressokeitin jauhaa pavut ja valmistaa maistuvan kahvin!

Tuotetiedot:

* Teho: 1350 W

* Suuttimen paine: 19 bar

* Vesisäiliön tilavuus: 1,4 litraa (irrotettava)

* Papusäiliön tilavuus: 150 g

* Säädettävä kuppiteline

* 3 kahvin vahvuutta

* 7 erilaista kahvijuomaa 

* Kiehuva vesi teetä varten

* Höyrytoiminto maidon vaahdottamiseksi

* Muistitoiminto

* Puhdistusohjelma

* Hälytykset: kalkinpuhdistus, papusäiliö täysi, ei

   kahvia/vettä/ohjelman valintaa.

* Yksi kuppi kahvia -toiminto

* Äänimerkki kun valmis: valinnainen

* Automaattinen sammutus 20 min. jälkeen

* Vain 18 cm leveä

* Väri: punainen

* Pinnan viimeistely: matta

* Etupaneeli alumiinia, runko muovia.

* Virtajohdon pituus: 100 cm

* Mitat (K x L x S): 33,6 x 18,0 x 43,3 cm

* Paino: 5 kg

* TAKUU: 5 VUOTTA

ILMAINEN TOIMITUS