Hurom H100 mehustin musta

Hurom H100 mehustin musta
Hurom H100 mehustin musta Hurom H100 mehustin musta Hurom H100 mehustin musta Hurom H100 mehustin musta Hurom H100 mehustin musta Hurom H100 mehustin musta Hurom H100 mehustin musta

Hurom H100 musta on tyylikäs ja tehokas slow juicer monilla edistyksellisillä toiminnoilla!

449,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivääHitaasti pyörivä kaksilapainen suuri kaira puristaa ja uuttaa ravinteita samalla, kun se tuottaa minimaalisen määrän kitkakuumuutta ja hapettumista säilyttäen maun, värit ja ravintoaineet!

Huromin Easy -sarja on suunniteltu sinulle joka arvostat helppokäyttöisyyttä, edistyksellisyyttä sekä upeaa designia! Hurom H100 vertikaalinen mehustin tarjoaa huippulaadukasta mehua vähällä vaivalla! Huromin innovatiivinen mehustusratkaisu tekee mehustamisesta mielekkään rutiinin. Hurom H100 säilyttää raaka-aineiden tuoreuden sekä vitamiinit maksimaalisesti. Laitteen kokoaminen ja puhdistus on todella helppoa!

Hurom H100 -mehustimen suunnittelussa on otettu huomioon asiakkailta saatua palautetta. Asiakkaiden kokemusten ja palautteen perusteella Hurom on kehittänyt kaikkien aikojen parhaan vertikaalisen mehustimen, jossa on täysin uudenlainen mehustusmekanismi ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Helppo ja nopea puhdistus

Huuhtelu juoksevan veden alla riittää, koska mehustussiivilät on suunniteltu siten, että jäännöskuitu ei takerru niihin kiinni. Terävien terien puuttuminen tekee puhdistamisesta erittäin helppoa ja turvallista. 

Helppo koota

Hurom H100 on hämmästyttävän helppo koota: Mehustuskammio sovitetaan mehustimen pohjassa olevaan uraan ja mehustin on valmis käytettäväksi! 

7-asteen kallistus

Mehustuskammion pohja on suunniteltu siten, että se on hieman kallellaan mehun ulostuloaukon suuntaan. Näin kaikki mehu saadaan lasiin ilman kallisteluja ja ylimääräistä vaivaa! 

Turvallisuus
Kuten muutkin Hurom slow juicerit, H100  on valmistettu BPA-vapaista materiaaleista.

Helppokäyttöinen paineensäätömekanismi 

Säätömekanismin avulla voidaan säätää mehustuskammion paine aina sopivaksi raaka-aineen mukaan. Näin saavutetaan aina maksimaalinen mehustustulos. Paineensäätövipu asetetaan ala-asentoon mehustaessa ja yläasentoon kun tehdään jäätelöä tai kun mehustinta huuhdellaan.

Hurom H100 -mehustimessa on mehukorkki, joka toimii hanana ja jonka voi sulkea mehustuksen aikana. Näin voidaan sekoittaa eri raaka-aineita tai jopa lisätä muita ainesosia mehuun, kuten maitoa, jogurttia tai alkoholijuomia. Mehukorkilla on toinenkin etu: eri hedelmien (tai juomien sekoittamisen) välillä, voi tehdä pikahuuhtelun. Mehustimeen vain lisätään vettä ja annetaan sen käydä muutaman minuutin ajan. Sen jälkeen korkin voi avata ja tyhjentää mehustimen. 

Kaksiosainen syöttökaukalo

Kaksiosainen syöttökaukalo on paitsi turvallinen käytössä, myös erittäin kätevä. Pystyaukkoa voi käyttää vihannesten kuten porkkanoiden, sellerin ja omenoiden syöttämiseen. Marjat ja muut pienemmät mehustettavat on kuitenkin kätevämpi kaataa laakeaan, suurempaan syöttöalustaan, josta ne on helppo pudottaa syöttöputkeen. 

Erittäin hiljainen 

Edistyksellinen design mahdollistaa hiljaisen käyntiäänen. 

KAKSI MEHUSTUSSIIVILÄÄ JA JÄÄTELÖSIIVILÄ

Kaksi erilaista mehustussiivilää koville ja pehmeille raaka-aineille sekä jäätelösiivilä jäätelön ja sorbettien valmistukseen. Pehmeille raaka-aineille (esimerkiksi mansikat, banaani tai kiivi) suunnitellussa siivilässä on suuremmat aukot kuin kovempien raaka-aineiden mehustamiseen tarkoitetussa siivilässä. Valitsemalla oikean siivilän raaka-aineiden mukaan saat aina maksimaalisen mehustustuloksen.

OMINAISUUDET:

* Vertikaalinen yksikairainen mehustin

* Kaksilapainen suuri kaira

* Vaihtovirtamoottori

* Moottorin pyörimisnopeus: 43 rpm

* Teho: 150 W

* Mehustuskammio: 350 ml

* Mehustuskammion paineensäätö

* Mitat (K x L x S): 46,2 x 21,1 x 29,3 cm

* Paino: 5,8 kg

* Pakkauksen mitat (K x L x S): 45,0 x 35,0 x 33,5 cm

* Pakkauksen paino: 9,5 kg

* Virtajohdon pituus: 1,4 m

* Valmistetaan Etelä-Koreassa

 

Takuu kotitalouskäytössä: 10 vuotta moottorilla ja 2 vuotta muilla osilla.


Ilmainen toimitus lähimpään postin noutopisteeseen.

Toimitusaika 10-15 arkipäivää.