Heinäkuun aikana saattaa olla lomien takia toimitusviiveitä seuraavilla tuotemerkeillä: Vitamix, Sage, Hurom, Smeg, Bamix, KitchenAid, Tristar, Princess. Arvioidun toimitusajan ilmoitamme tilauksesi jälkeen sähköpostilla.

Excalibur 4 hyllyn elintarvikekuivuri 4400220F musta

Excalibur 4 hyllyn elintarvikekuivuri 4400220F  musta
Excalibur 4 hyllyn elintarvikekuivuri 4400220F  musta Excalibur 4 hyllyn elintarvikekuivuri 4400220F  musta Excalibur 4 hyllyn elintarvikekuivuri 4400220F  musta

Huippuluokan pieni Excalibur-kuivuri

231,44 €
263,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %


Excalibur Dehydrator valmistaa korkealaatuiset tuotteensa Sacramentossa, USA:ssa ja on ollut markkinoilla jo yli 30 vuotta.

Tämä 4-hyllyinen malli on Excaliburin pienin kuivuri. Laite vie vähän tilaa ja siinä on neljä 28 × 28 cm hyllyä. Excaliburin isommissa malleissa hyllykoko on 38x38cm.

Ruokakuivurissa ei ole ajastinta, mikä tarkoittaa, että laite on täysin manuaalinen. Käynnistät laitteen ja suljet sen itse, painamalla virtakatkaisinta.

Laitteen neljän hyllyn yhteenlaskettu pinta-ala on n. 0,31 m², joka on n. puolet viisihyllyisen mallin kuivauspinta-alasta.

Termostaatin avulla voit säätää kuivauslämpötilaa 35 - 74 °C välillä. Laitteessa on myös iso tuuletin jonka halkaisija on 10,2 cm, sekä 220W moottori. Olemme selvittäneet, että 5-hyllyisen laitteen virrankulutus on n. 0,114 kW tunnissa. Tämä tarkoittaa että 12 tunnin kuivaus maksaa sinulle noin 0,2 euroa. Tämä malli on todennäköisesti sitäkin edullisempi käytössä, sillä virrankulutus on pienempää.

Kiitos kompaktin kokonsa, tämä Excalibur-kuivuri on ideaali henkilöille, jotka eivät halua kuivurin vievän niin paljon tilaa ja jotka eivät yleensä kuivaa niin suuria määriä kerrallaan, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Silloin Excalibur Dehydrator 4400220F on hyvä valinta maailman parhaalta ruokakuivainvalmistajalta ja vielä edulliseen hintaan.

Kuivurin sisus, ovi ja hyllyt ovat BPA -vapaata polykarbonaattia.

Mikä tekee Excaliburista erityisen verrattuna muihin malleihin on laitteen rakenne. Excalibur on valinnut sijoittaa moottorin laitteen takaosaan, eikä pohjalle, kuten muissa kuivureissa. Tämän sijoittelun hyöty on, että kuivattavista kasviksista ei putoa nestettä moottoriin kuivattaessa ja kuivaustulos on tasaisempi.

Toinen Excaliburin hyöty on, että sen hyllyt ovat kevyitä ja ne on helppo ottaa ulos kuivurista. Näin voit kuivattaa esim. kalaa, lihaa (itse tehty beef jerky), hedelmiä (myös isokokoiset hedelmät!). Käytät vain aina tarvitsemasi määrän hyllyjä jotta saat sopivan hyllyvälin.

Laitteen rakenteen ansiosta Excalibur kuivaa niin vaaka- kuin pystytasossa yhtä aikaa. Viileää ilmaa lämmitetään laitteen takaosassa ja se painetaan vaakatasossa ruoan yli. Lämmin ilma kuivattaa ruoan ja poistaa niistä nesteen. Ilma painuu edelleen ulos laitteesta laitteen etuosan kautta.

Vaaka- ja pystytason kuivauksen ansiosta ruoka kuivuu tasaisesti ja nopeasti. Laitteen lämpötila pysyy tasaisena koko kuivausajan, minkä ansiosta kuivausaika on helppo optimoida. Samoin tämän tasalaatuisen kuivauksen ansiosta vältät ylikuivuneen, haitallisten bakteerin vuoksi rusehtavaksi muuttuneen ruoan.

Haluamme myös mainita ParaFlexx-kuivausalustat. Nämä ovat erityisen käteviä leipoessasi esim. näkkileipää tai vaikkapa macaron-leivoksia. ParaFlexx-levyn ansiosta nestemäinenkään ruoka ei valu kuivaushyllyn ritilän välistä.

Laite on todella helppokäyttöinen ja sen mukana toimitetaan valmistajan englanninkielinen ohjekirja.

Laitteen puhdistus on helppoa. Hyllyt voidaan helposti irrottaa ja ne voidaan pestä astianpesukoneessa.

Tekniset tiedot:

Korkeus:  16,5 cm
Leveys: 33,0 cm
Syvyys: 41,3 cm
Paino: 3,6 kg
Teho: 220 W
Takuu:  3 vuotta kotikäytössä

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.

Arvostelut 0 arvostelua