Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea

Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea
Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea Hurom H-AI-SBB20 mehustin hopea

Hurom H-AI Slow Juicer on kaikkien aikojen ensimmäinen itsesyöttävä juicer, joka on julkaistu Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

499,00 €
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää


Premium-sarjan tehokas mehustin on trendikäs ja suunniteltu tarjoamaan ylivoimainen mehustuskokemus. H-AI Slow Juicer on kaikkien aikojen ensimmäinen itsesyöttävä juicer, joka on julkaistu Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tyylikkään mattapintaisen H-AI: n Alpha-tekniikka tarjoaa optimoidun mehustuksen, helpomman puhdistuksen ja ison syöttökaukalon täyttämään kaikki mehustustarpeesi. Älykkäästi muotoiltu mehustin on saatavana hopeanvärisenä.

OMINAISUUDET

- Kairan pyörimisnopeus: 60 kierrosta minuutissa, hiljainen käyntiääni.
- Hienonnusterän pyörimisnopeus: 23 kierrosta minuutissa.
- Alpha + -tekniikka
- Itsesyöttävä syöttökaukalo
- 3-asteinen mehukammion kallistus
- Pystysuora massan keräysastia
- Mukana manuaalinen syöttökaukalo
- Helppo koota
- Helppo puhdistaa
- BPA-vapaa

Itsesyöttöinen syöttökaukalo

H-AI: n syöttökaukalon muotoilu on ainutlaatuinen ja antaa tämän mehustimen toimia ilman manuaalista apua. Se toimii käyttämällä pyörivää terää, joka syöttää ainesosia kairalle. Terä pyörii tasaisella nopeudella, jolloin se voi syöttää ainesosia optimaalisella nopeudella leikkaamalla ne tarvittaessa pienemmiksi.

Itsesyöttöinen malli poistaa yleiset tukkeutumisen ja ylisyöttämisen ongelmat mehustusprosessista, koska manuaalista käyttöä ei tarvita. Siksi osat ja moottori kuluvat vähemmän ajan myötä ja kaikella tuotetulla mehulla on taatusti korkea ravintoarvo.

Alpha + -tekniikka

H-AI: n sisältämät Alpha + -komponentit toimivat päivityksinä alkuperäisestä Alpha-tekniikasta, joka on HZ: ssä ja H-AA: ssa. Ne tarjoavat erityisiä parannuksia mehustuskammioon, jossa on nyt sisäänrakennettu kuusioliitin, mikä tekee prosessista paljon sujuvamman. Tämän lisäksi hammasrattaat voidaan poistaa, mikä helpottaa puhdistamista, jos massa juuttuu. Alpha + -tekniikka tarjoaa lyömättömät tuotokset ja huomattavasti vähemmän vaahtoa.

Hieno mehustuskokemus

H-AI: n itsesyöttötoiminto tarjoaa rennon mehustuskokemuksen, mutta se ei ole ainoa hyödyllinen muutos. Mehustuskammion 3 asteen kallistuksen ansiosta kaikki mehupisarat on helppo saada uutetuksi lasiisi, ja se tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse kaataa koko mehupuristinta. Lisäksi ainutlaatuisen pystysuoran massasäiliön muotoilun ansiosta  massa putoaa suoraan mehustuskammiosta. Tämän vuoksi massavirta on paljon tehokkaampaa, varsinkin kun sitä käytetään yhdessä massan purkauksen säätövivun kanssa.

  • Teho: 200 W
  • Moottori: Vaihtovirtamoottori
  • Mehustuskammion kapasiteetti: 500 ml
  • Bruttopaino: 10,5 kg
  • Nettopaino: 9,50 kg
  • Tuotteen mitat: 29,6 x 16,0 x 43,5 cm
  • Pakkauksen mitat: 41,5 x 33,5 x 41,0 cm
  • Johdon pituus: 1,4 m
  • Valmistetaan Etelä-Koreassa

Takuu kotitalouskäytössä: 10 vuotta moottorilla ja 2 vuotta muilla osilla.

Ilmainen toimitus lähimpään postin noutopisteeseen.

Toimitusaika 10-15 arkipäivää.