Omega MM900HDC mehustin sellerilisäosalla kromi

Omega MM900HDC mehustin sellerilisäosalla kromi
Omega MM900HDC mehustin sellerilisäosalla kromi Omega MM900HDC mehustin sellerilisäosalla kromi Omega MM900HDC mehustin sellerilisäosalla kromi Omega MM900HDC mehustin sellerilisäosalla kromi Omega MM900HDC mehustin sellerilisäosalla kromi

Omega MM900HDC on pienen nopeuden mehustin, joka puristaa hitaasti tuoremehua hedelmistä ja vihanneksista. Varustettu sellerilisäosalla!

491,97 €
529,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää


NYT KAUAN ODOTETTU SELLERIMEHUSTIN ON VIHDOIN EUROOPASSA!

  • Pienen nopeuden mehustin, joka puristaa hitaasti tuoremehua hedelmistä ja vihanneksista. Kaikki ravinteet säilyvät pitkään. Suurella syöttökourulla varustettu laite, joten aikaa kuluu viipalointiin ja paloitteluun vähemmän. Sisältää myös sisäänrakennetun kahvan, joka lisää mukavuutta. Nauti erittäin nopeasta puhdistuksesta automaattisella massan poistolla.
  • Osat voi pestä tiskikoneessa.
  • Muotoilu on kompakti, nykyaikainen ja tuottava. Upeaan runkoon on kiedottu tehokas puristin, joka tuottaa enemmän tehoa käyttäen vähemmän sähköä. Kovat vihannekset, pehmeät hedelmät, oraat, idut ja lehdet, kaikki muuttuu ihanan pehmeäksi mehuksi. Hitaan pyörimisnopeuden takia maksimoit niin mehun, ravinteiden kuin entsyymien määrän. Tällä voit myös tehdä pähkinöistä tahnaa tai jopa omaa pastaa. Vain mielikuvituksesi on rajana.
  • Todella hiljainen käyttöääni.

Laite sisältää säädettävän päätykappaleen erityisesti sellerin mehustusta varten. Pakkauksessa mukana myös säädettävä päätykappale muille ainesosille. Kummassakin kappaleessa on 3 eri asetusta.

Horisontaalisessa mehustimessa kaira on vaaka-asennossa. Suuri suuaukko helpottaa ja nopeuttaa mehustamista. Mehustimet ovat turvallisia koko perheen käyttää valvottuna.

Horisontaalisella mehustimella teet hyvillä ravintoarvoilla laadukasta mehua helposti ja suuria määriä kerrallaan. Hukkaa syntyy vähemmän ja mehua enemmän. 

Myös vertikaaliset mehustimet ovat  hitaita mehustajia eivätkä hapeta mehua kuten tehosekoittimet ja mehulingot.

- Nopeus: 68 - 80 kierrosta minuutissa

- Teho: 200 W

- Yhtäjaksoinen käyttöaika: korkeintaan 30 minuuttia

- Johdon pituus: 1,5 m

Paino: 6,5 kg

Mitat (leveys x syvyys x korkeus): 39,4 x 18,8 x 33,0 cm

Paketin paino: 8,5 kg

Paketin mitat (leveys x syvyys x korkeus): 45 x 28 x 30 cm

Takuu: 5 vuotta moottorilla ja 3 vuotta muilla osilla.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.

Toimitusaika: 5-7 arkipäivää.


MIKSI SELLERI

Selleri on erinomainen lähde folaatille, kaliumille, B6-vitamiinille, K-vitamiinille, C-vitamiinille, mangaanille, kalsiumille, riboflaviinille ja magnesiumille. Selleri sisältää runsaasti antioksidantteja.

MITEN NAUTIN SELLERIMEHUA?

Juo ensimmäiseksi aamulla tyhjään vatsaan 2 lasillista mehua. Sellerimehu voi aluksi tuntua voimakkaalta ja aiheuttaa vatsaoireita, joten voit esim. aloittaa yhdellä lasillisella ja vähitellen vatsasi totuttua lisätä määrää. Voit myös lisätä aluksi mukaan kurkkua tai omenan, ja myöhemmin lisätä sellerin osuutta mehussa. Nautittuasi mehun odota noin 15 minuuttia ennen kuin syöt kiinteää aamiaista ja muita juomia.

HYÖDYT JA HAITAT

Selleri on loistava kehon nesteyttäjä. Sellerimehu voi auttaa laskemaan verenpainetta tai tulehdusta. Se nesteyttää kehoa tehokkaasti, vähentää oksidatiivista stressiä ja tukee tervettä suolistoa. Listaan voisi lisätä vielä muutaman muun tilan, joihin sellerimehusta on sanottu olevan hyötyä: akne, ekseema, psoriasis, turvotus, närästys, diabetes, virtsarakontulehdus, suolisto-ongelmat, unettomuus, masennus jne. Sellerin varsien syöminen ei ole sama asia kuin sellerimehun juominen. Kun kuitu poistetaan, imeytyvät sen teho- ja ravintoaineet nopeasti ja hyödyt tulevat siten voimakkaammiksi. Perinteisen puolen asiantuntijat eivät sellerinmehun juomista puolla ja jotkut ovat jopa todenneet, että on sama jos juot vettä, koska mehusta puuttuvat kuidut. Kuidut ovat toki tärkeitä, mutta tässä tapauksessa tehokkaamman hyödyn saattaa saada juuri ilman niitä. Kuituja kannnattaa sitten nauttia muuten päivän mittaan.