Dualit Domus DLT22 leivänpaahdin  kahdelle viipaleelle
Dualit Domus DLT22 leivänpaahdin  kahdelle viipaleelle Dualit Domus DLT22 leivänpaahdin  kahdelle viipaleelle Dualit Domus DLT22 leivänpaahdin  kahdelle viipaleelle Dualit Domus DLT22 leivänpaahdin  kahdelle viipaleelle Dualit Domus DLT22 leivänpaahdin  kahdelle viipaleelle Dualit Domus DLT22 leivänpaahdin  kahdelle viipaleelle

Dualit Domus DLT22 leivänpaahdin kahdelle viipaleelle

Palkitut Dualit-paahtimet ovat käsin valmistettuja Englannissa.

115,50 €
165,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Dualitit ovat paitsi maailman parhaita paahtimia, myös ajattomia design-klassikoita. Ensimmäiset Dualit-paahtimet ilmestyivät markkinoille jo vuonna 1946.

Dualit Domus-leivänpaahtimeen mahtuu kaksi palaa kerrallaan - tila on suuri ja se selvittää helposti jopa 14 cm pitkät leipäpalat. Myös paahtoaukot ovat erittäin leveät. Voit valita yhdeksästä ruskistustasosta, millaista leipää haluat. Sulatustoiminto on täydellinen, jos otat leivän pakkasesta ja lämmität sen nopeasti. Lisäksi paahtimessa on älykäs bagel-toiminto, jonka avulla voit paahtaa leipää samalla lämmittäen sitä toiselta puolelta. 

Peek & Pop-toiminnon avulla voit paahtamisen aikana kätevästi "kurkata" ruskistumisen edistymistä.

High-Lift-toiminnon ansiosta voit helposti poistaa leivän, kun se on valmis. Leivänpaahtimen painikkeet on varustettu LED-valoilla, joten voit helposti nähdä, mitä valitset. Paahtimessa on irrotettava muruallas, joka pitäisi tyhjentää joka kerta. Näin vältät polttamisen ja  palaneen tuoksun.

Johdolle on säilytysmahdollisuus paahtimen pohjassa.

Teho: 1200 W

Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 21 x 18 x 29 cm

Paino: 2,2 kg

Takuu: 2 vuotta

Ilmainen toimitus!