KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l
KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l

KitchenAid Artisan monitoimikone 5KFP1644EAC kerma 4,0 l

674,10 €
749,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivääTästä koneesta löytyy kaikki mitä tarvitset!

4 litran KitchenAid Artisan-monitoimikone on suunniteltu kaikkia elämän ruoanlaittohaasteita silmällä pitäen. Se on luotettava apuri, joka tekee hienostuneesta ’yksinkertaista’. Tukevana ja kestävänä  tämä on KitchenAidin monikäyttöisin ja täydellisin monitoimikone tuottaen ammattimaista laatua. Ajattele sitä henkilökohtaisena veitsimestarinasi joka viipaloi, silppuaa, raastaa, soseuttaa ja sekoittaa. Löydä tie herkulliseen, hyvännäköiseen ruokaan, joka on täynnä rakennetta ja makua. Käytä ainutlaatuista kuutiointimahdollisuutta ja yllätä ystäväsi ja perheesi poikkeuksellisilla tuloksilla.  Esittele kokin taitojasi. Pakkaukseen sisältyy: 4 litran kulho, 2,4 litran kulho, 1 litran minikulho, 3-osainen painin, viipaleiden paksuuden säätölevy, käännettävä raastinlevy, parmesan/jäähileterä, ranskalaisten perunoiden leikkuri, kuutiointisarja, sitruspuserrin, monitoimiterä, mini monitoimiterä, taikinansekoitin, munanvatkain  ja säilytyskotelo. 

* ExactSlice-järjestelmä

Säädettävä viipalointilevy, laatuaan ensimmäinen ulkoinen vipu. Helppo säätää, viipaloi ohuita ja paksuja viipaleita. Erittäin leveä 3-in-1-syöttöputki sopii kaikenkokoisten aineiden viipalointiin ja suikalointiin. Ainutlaatuisesti     muotoillut terät ja kaksi optimoitua pientä ja suurta nopeutta. Täsmällistä pehmeiden ja kovien ruokien viipalointia.

* Kuutiointisarja

 Pienii kaikki hedelmät ja vihannekset täydellisiksi kuutioiksi.

* Kansi ja terät on varustettu huipputiiviillä silikonitiivisteellä.

 Estää sotkut ja takaa, että nesteet ja jauhot eivät vuoda tai läiky.

* Painevalettu metallirakenne

Tukeva, vakaa ja kestävä.

* Suuritehoinen induktiomoottori

   Luotettava, tehokas ja hiljainen.

* Tukeva, vakaa ja kestävä.

* Kolmen BPA-vapaan kulhon sarja: 4 litran työkulho, 2,4 litran valmistelukulho ja 1 litran minikulho. Kolme erikokoista työkulhoa antaa sinun käsitellä ruokaa häiriöittä. Kaikki kulhot menevät sisäkkäin helpompaa säilytystä varten.

* Käsittelee pienet ja suuret erät nopeasti.

* Lisävarusteena säilytyskotelo

   Pitää lisävarusteet järjestyksessä ja suojassa. 

Tutki mitä tuotelaatikosta löytyy:

3-osainen erittäin leveä painin/syöttösuppilo

Kolme syöttösuppiloa sopivat saumattomasti sisäkkäin erilaisia ruokakokoja varten: käsittele kokonaista perunaa koko leveällä painimella suurella syöttösuppilolla, viipaloi kurkkua keskikokoisella painimella ja syöttösuppilolla. Pienemmille, hienommille aineille kuten porkkanoille käytä pientä paininta ja syöttösuppiloa.

Viipaleiden paksuuden säätölevy

Levyn sahalaitaisella terällä tuotat täydellisiä viipaleita ja muutat paksuutta hetkessä vivun avulla. Valitse kuuden eri paksuuden välillä (1-6 mm) irrottamatta viipalointiyksikköä tai kantta  vaikka ruuanvalmistus on käynnissä!

Kuutiointisarja

Tämä pakkaus sisältää viipalointilevyn, 8 mm:n kuutiointiristikon, kannen ja puhdistustyökalun täydellisille tuoreille vihanneskuutioille, hedelmille, salaattijuustoille, brunoiselle ja ratatouillelle.

Sitruspuserrin

Voit ottaa mehun helposti talteen tuoreista sitrushedelmistä.

Munanvatkain

Nopea vatkain munanvalkuaisten vaahdottamiseen marenkia, moussea, kohokkaita ja jälkiruokia varten.

3 Levyä

Kaksipuolinen raastinlevy hienoon tai karkeaan raastamiseen.
Parmesan-/jääterä kovien juustojen tai jään höyläämiseen.
Ranskanperunoiden leikkuri ranskalaisten perunoiden valmistamiseen ja kiinteiden hedelmien ja vihannesten suikalointiin.

3 terää, joiden erittäin tiivis silikonitiiviste estää vuodot

Pieni monitoimiterä. Monitoimiterät ovat ihanteellisia pienten määrien jauhamiseen, hienontamiseen, sekoittamiseen ja soseuttamiseen. Käytä pientä terää pienessä kulhossa pienten määrien (yrtit, pähkinät, pesto, vauvanruoka...) ja päämonitoimiterää suuressa kulhossa suuria ruokaeriä varten. Lisämukavuutena 2 terää pysyy paikoillaan, kun kaadetaan käsiteltyä ruokaa kulhosta. Taikinansekoitin. Voit vaivata kaiken tyyppistä taikinaa (leipä, pizza, briossi...)

TEKNISET TIEDOT

Teho: 650 W

Moottorin tyyppi: Tasavirtamoottori

Max pyörimisnopeus: 1600 rpm

Min pyörimisnopeus: 700 rpm

Johdon pituus: 90 cm

Kulhon tilavuus: 4 litraa

Tuotteen mitat (KxLxS): 45,7 x 30,4 x 24,8 cm

Pakatun tuotteen mitat: (KxLxS): 52,0 x 56,5 x 38,0 cm

Sekoituskulhon materiaali: muovi

Nettopaino: 14,66 kg

Bruttopaino: 16,7 kg

VALITSE KASSALLA "NOUTO POSTISTA", NIIN TUOTE TUODAAN ILMAISEKSI KOTIIN!

TAKUU 10 VUOTTA