Keittiövaaka ja siivilä 5KSMSFTA  KitchenAid yleiskoneeseen valkoinen
Keittiövaaka ja siivilä 5KSMSFTA  KitchenAid yleiskoneeseen valkoinen Keittiövaaka ja siivilä 5KSMSFTA  KitchenAid yleiskoneeseen valkoinen Keittiövaaka ja siivilä 5KSMSFTA  KitchenAid yleiskoneeseen valkoinen Keittiövaaka ja siivilä 5KSMSFTA  KitchenAid yleiskoneeseen valkoinen Keittiövaaka ja siivilä 5KSMSFTA  KitchenAid yleiskoneeseen valkoinen

Keittiövaaka ja siivilä 5KSMSFTA KitchenAid yleiskoneeseen valkoinen

157,17 €
169,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Siivilä ja vaaka -lisäosa on leivonnan lisävaruste, jossa on kaikki toiminnot yhdessä automaattista siivilöintiä ja punnitusta varten. Se auttaa saamaan helposti hyvän tuloksen, sillä siivilöidyt ja punnitut ainekset lisätään sekoituskulhoon vähitellen.  Mittaa ja siivilöi ainekset tarkasti. Tasainen seos on ensimmäinen vaihe onnistuneiden leivonnaisten valmistuksessa. Lyhentää valmistus- ja puhdistusaikaa ja auttaa saamaan aina herkullisia, kuohkeita tuloksia.

Syöttösuppilo sekoittaa koneen toimiessa ainekset hitaasti kulhoon ja saa aikaan ihanteellisen tuloksen. Syöttää punnitut ja siivilöidyt ainekset siististi sekoituskulhoon. Voidaan myös käyttää ainesten syöttämiseen erilliseen astiaan roiskeettomasti. Välttää työtason ja useamman astian likaamisen.

Kompakti säilytyskotelo, jossa kaikki osat ovat yhdessä paikassa.  Kätevä, helppo säilytys ja helposti käsillä.

Suunniteltu  käytettäväksi kaikkien KitchenAid-yleiskonemallien kanssa. Helppo kiinnittää yleiskoneen monitoimiliittimeen.

Pakkauksen sisältö:

- Digitaalivaaka

- Syöttösäiliö

- Irrotettava siivilä

Syöttösuppilo

Materiaali: muovi/metalli

Lisätiedot: digitaalinen vaaka, joka on käytettävissä erikseen.

Pakkauksen koko: 32 x 25 x 17 cm

Takuu: 2 vuotta

ILMAINEN TOIMITUS