Omega VSJ843RSF mehustin hopeanharmaa

Omega VSJ843RSF mehustin hopeanharmaa
Omega VSJ843RSF mehustin hopeanharmaa Omega VSJ843RSF mehustin hopeanharmaa Omega VSJ843RSF mehustin hopeanharmaa

Omega VSJ843RSF tuo markkinoille uudentyyppisen hitaan mehustustekniikan!

464,80 €
581,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Palautusoikeus 30 päivää
Omega VSJ843RSF tuo markkinoille uudentyyppisen hitaan mehustustekniikan. Se toimii melkein puolella alkuperäisten "pienen nopeuden" pystysuorien mehustajien nopeudesta. Tämä hidas nopeus yhdessä kaksiteräisen kairan kanssa tarkoittaa sitä, että hedelmistä ja vihanneksista saadaan enemmän mehua. Kuidut hajoavat vielä pienemmiksi, jolloin muodostuu tasaisempi ja ravinteikas mehu. Tämä hidas ja hellä puristamisprosessi pitää terveelliset entsyymit ehjinä, vähentää lämmön muodostumista, viivästyttää hapettumista ja pidentää mehun säilyvyyttä.

Omega VSJ843RSF mehustaa tehokkaasti hedelmiä, vihanneksia, lehtivihanneksia jne. Se tuottaa jatkuvasti herkullisen sileää mehua melkein ilman vaahtoa. Jos pidät smoothieista, Omega VSJ843RS prosessoi helposti tuoreet hedelmät, jogurtin, maidon ja jopa avokadot yhdessä.

Uusi kaksisiipinen kaira on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista ja kaikki Omega VSJ843RSF -osat ovat BPA -vapaita. Massan automaattinen poisto antaa mehua jatkuvasti. Koska VSJ843RSF toimii niin alhaisella kierrosluvulla, se on erittäin hiljainen. Toinen juicerin etu on automaattinen puhdistus. Kun olet valmistanut mehun, puhdistus on paljon nopeampaa ja yksinkertaisempaa.

Vertikaaliset mehustimet tuottavat tyypillisesti hieman sameaa mehua, mutta uuden sukupolven vertikaaliset mehustimet ilman keskivaihteistoa tuottavat kirkasta mehua, jolla on mukava ja sileä maku. Pesu on myös miellyttävä yllätys. Vaikeasti puhdistettava mehulinko on usein vain hyllyllä, mutta Omega-automaattinen puhdistusjärjestelmä tekee puhdistamisesta todella nopeaa ja helppoa. Kuten kaikissa vertikaalisissa mehustimissa, kovat vihannekset on syötettävä hitaasti.

Teho: 150 W

Pyörimisnopeus: 43 rpm

Mitat (syvyys x leveys x korkeus): 236 x 240 x398 mm

Paketin mitat: (syvyys x leveys x korkeus): 375 x 420 x 320 mm

Nettopaino: 6,8 kg

Paketin paino: 10,0 kg

Takuu: moottorilla 5 vuotta ja muilla osilla 3 vuotta

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.