KitchenAid 9 cup monitoimikone 5KFP0919EAC kerma 2,1 l
KitchenAid 9 cup monitoimikone 5KFP0919EAC kerma 2,1 l KitchenAid 9 cup monitoimikone 5KFP0919EAC kerma 2,1 l KitchenAid 9 cup monitoimikone 5KFP0919EAC kerma 2,1 l

KitchenAid 9 cup monitoimikone 5KFP0919EAC kerma 2,1 l

255,55 €
269,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää


KitchenAid 9 cup foodprocessor tekee terveellisen ruoan valmistamisesta nopeaa ja tehokasta! Sen 2,1 litran kulho, kyky leikata, silputa ja valmistaa pyreetä tuoreista aineksista luovat monia erilaisia aterioita. Sillä pystyt myös vaivaamaan taikinan leipää tai pizzaa varten. Vain fantasia on rajana, monitoimikone selviää kaikista tehtävistä.


• Foodprocessorissa on kolme yksinkertaista LED-valaistua toimintoa – korkea, matala ja pulssi. Ne selviävät kaikkien aineksien työstöstä kontrolloidusti ja tarkkuudella.
• 2,1 litran kulho on helppo asettaa paikoilleen yhdellä painalluksella ilman että sitä täytyy kääntää paikoilleen. Kansi on myös kiinnitettävissä yksinkertaisesti.
• Lisävarusteet kuten monikäyttöinen terä, taikinakoukku, raastinrauta (hieno ja karkea), työntöputki, 2.1 litran BPA -vapaa työkulho.
• 2-in-1-syöttöputkilo kannessa, jossa myös pieni aukko esimerkiksi ruokaöljyn lisäämistä varten.
• Helppo, järjestelmällinen ja kompakti säilytys, sillä kaikki osat ovat säilytettävissä kulhossa.
• Pyöreät reunat ja sileä pinta, jonka ansiosta ruoka-ainekset eivät tartu helposti kiinni.
• Kulho, kansi ja lisäosat ovat konepesun kestäviä.

Perusvarusteet:
- Monikäyttöinen terä hienoon tai karkeaan silppuamiseen sekä pyreen valmistamiseen esimerkiksi juustosta, suklaasta, hedelmistä, tuoreista yrteistä, pähkinöistä, tofusta ja vihanneksista. Pastakastikkeen, peston, salsan ja kastikkeiden valmistamista varten sekä paksun tai ohuen taikinan sekoittamiseen. Ruostumattomasta teräksestä, konepesun kestävä.
- Taikinakoukku hiivataikinan nopeaa ja perusteellista vaivaamista varten. Käytä korkeintaan 710 ml jauhoja saavuttaaksesi parhaimmat mahdolliset tulokset. Konepesun kestävä.
- 2 mm + 4 mm raastinrauta (hieno ja karkea) esimerkiksi perunoiden, kovien tai pehmeiden hedelmien ja vihannesten, juuston ja suklaan raastamista varten. Konepesun kestävä.
- 6 mm paksu silpuntaterä esimerkiksi tomaattien, perunoiden, juuston tai suklaan silppuamista varten. Konepesun kestävä.
- 2,1-litran BPA-vapaa työkulho. Konepesun kestävä. Kannessa 2-in-1 syöttö- ja työntöputki kahdessa osassa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi öljyn lisäämisen kesken ruoan valmistuksen.

Teho: 250 W

Pyörimisnopeus: 750-1500 rpm

Materiaali: muovi

Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille: 0,7 litraa

Tilavuus: 2,1 litraa

Mitat (syvyys x leveys x korkeus): 195 x 195 x 420 mm

Pakkauksen mitat (syvyys x leveys x korkeus): 246 x 315 x 434 mm

Bruttopaino: 4,4 kg

Nettopaino: 2,96 kg

Takuu: 2 vuotta

Ilmainen toimitus!