Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri ECB52BF

Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri ECB52BF
Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri ECB52BF Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri ECB52BF Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri ECB52BF Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri ECB52BF

Excalibur ECB52BF-kuivuri on Excaliburin ainoa pinottava malli. Yksinkertainen käyttö ja premium-muotoilu.

239,00 €
Sisältää alv. 24 %

EXCALIBUR ECB52BF DEHYDRATOR
Excalibur ECB52BF-kuivuri on Excaliburin ainoa pinottava malli. Yksinkertainen käyttö ja premium-muotoilu ovat kaikkien Excalibur-dehydraattoreiden tunnusmerkki. Ylhäältä alaspäin suuntautuva ilmavirtausjärjestelmä jakaa ilman tasaisesti, ja kuutiomaisen muotoilunsa vuoksi laite on helppo varastoida ja tilaa säästävä.


SÄÄDETTÄVÄ TERMOSTAATTI
On tärkeää ylläpitää oikea lämpötila kuivausprosessin aikana. Jos lämpö on liian korkea, ruoka voi “kovettua” mikä tarkoittaa, että se tuntuu kuivalta ulkopuolelta, kun taas kosteutta pysyy sisäpuolella. Jos lämpö on asetettu liian matalaksi, kuivausaika ja sähkönkulutus kasvavat. Lihat ja kalat tulisi aina kuivata korkeammissa lämpötiloissa. Excalibur-kuivuri ECB52BF tarjoaa säädettävän termostaatin lämpötilavälille 35 ° C - 74 ° C, jonka avulla voit kuivata monenlaisia ruokia optimaalisissa kuivumislämpötiloissaan.


TEE OMA JOGURTTI
Excalibur-kuivuri ECB52BF:llä on helppo valmistaa kotitekoista jogurttia. Mukana tulee 4 jogurtti-astiaa, jotka sopivat täydellisesti kuivuriin. Lisää 1 kuppi maitojauhetta 1,9 litraan vähärasvaista maitoa. Kiehauta ja jäähdytä 46ºC: seen. Lisää 2 rkl pastöroimatonta tavallista jogurttia jäähtyneeseen maitoseokseen. Kaada astioihin ja peitä. Kuivata kuivurissa 46 ° C: ssa 5 tuntia. Laita valmis jogurtti jääkaappiin. Ennen tarjoilua lisää halutessasi marjoja tai tuoreita hedelmiä.

Teho: 380 W
Lämpötila-alue: 35 - 74 ° C

Paino: 3,5 kg
Mitat: (syvyys x leveys x korkeus): 33 x 32 x 28 cm

5 muovista kuivaushyllyä (BPA-vapaat)

Kuivaushyllyjen koko: 30 cm x 30 cm (0.09m²)
Kuivaushyllyjen korkeus: 2.5 cm

Mukana 2 kuivausalustaa, 5 verkkoalustaa ja 4 kannellista jogurttiastiaa.
Väri: musta / harmaa
Takuu: 2 vuotta

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.