Omega CUBE302S mehustin hopea
Omega CUBE302S mehustin hopea Omega CUBE302S mehustin hopea Omega CUBE302S mehustin hopea

Omega CUBE302S mehustin hopea

449,10 €
499,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää


Omegan “The Cube” on täysin ainutlaatuisesti muotoiltu mehustin. Houkutteleva muotoilu on ollut useimpien valmistajien painopisteenä viime vuosina, mutta Juice Cube edustaa myös käytännöllisyyttä. Cubea voi pitää myös esillä keittiön pöydällä. Täysin suljettuna siitä tulee tyylikäs kuutio. Kun et käytä konetta, se voidaan kerätä kuutioon, ja lisätarvikkeet ovat piilossa koneen sisällä. Näin kaikki osat eivät ole ympäri keittiön kaappeja. 

Omegan The Cube pyörii 80 kierrosta minuutissa. Hidas nopeus pitää vitamiinit, mineraalit ja entsyymit tallella, sillä se ei muodosta kitkalämpöä tai hapetu puristamisen aikana. Omega The Cube-mehustin sopii erityisesti hedelmille ja vihanneksille, mutta sitä voi käyttää myös yleiskoneena. Sillä voi valmistaa sekä pähkinävoita, pastaa että grissiniä. 


* Ainutlaatuinen ja kätevä muotoilu

* Kompakti. Kerää kaikki kuutioon.

* Sopii hienosti lehtivihanneksille ja koville vihanneksille

* Mahdollista käyttää yleiskoneena

* Runsaiden mukana tulevien lisävarusteiden avulla  voit valmistaa vaikka sorbetteja, pähkinävoita, vauvanruokia        tai pastaa.

* Valmistettu BPA-vapaasta muovista

Mitat: 260 x 265 x 260 mm

Paino: 9,1 kg

Takuu: 5 vuotta moottorilla ja 3 vuotta muilla osilla.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.