Vitamix Ascent kannu 2,0 l wet blade

Vitamix Ascent kannu 2,0 l wet blade
Vitamix Ascent kannu 2,0 l wet blade Vitamix Ascent kannu 2,0 l wet blade Vitamix Ascent kannu 2,0 l wet blade
215,10 €
239,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

2 Litran matalaprofiilinen kannu läpinäkyvällä kannella joka parantaa näkyvyyttä. Tämä on standardikannu joka toimitetaan Vitamix Ascent-sarjan tuotteiden mukana.

  • Täydellinen isompien volyymien valmistukseen.
  • Matalan profiilin ansiosta kannu mahtuu yleisimpien keittiön yläkaappien alle.
  • Puhdistus on helppoa veden ja parin pesuainetipan avulla – sekoita täydellä teholla 30 – 60 sekuntia ja huuhtele. Kannu kestää myös tiskikonepesua.
  • SELF-DETECT™ ja Interlock-lukitustekniikka, joiden ansiosta Ascent-blenderi tunnistaa sekoitusastian koon ja säätää valmiita sekoitusohjelmia sen mukaan. Interlock-tekniikka estää laitetta käynnistymästä ellei kannu ole kunnolla paikoillaan ja kansi kunnolla suljettuna.
  • Valmistettu BPA-vapaasta Eastman Tritan-kopolyesterista. Laserleikatut terät on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä joka takaa niille pitkän iän ja erinomaisen kestävyyden, minkä ansiosta saat Vitamixillasi tasalaatuisia sekoitustuloksia vuodesta toiseen.
  • Kannen pieni aukko auttaa ilmankierron kanssa ja sen ansiosta kannussa voidaan sekoittaa myös kuumia nesteitä, mutta sen ansiosta voit myös helposti lisätä aineksia sekoitusastiaan koneen käydessä. Pienen aukon kautta voit myös käyttää tampperia jolla saat painettua aineksia teriä kohti laitteen käydessä myös täydellä teholla. Tampperi on mukana pakkauksessa.
  • 3 vuoden takuu.

Kannua voidaan käyttää myös Pro 750 ja Pro 300 -mallien kanssa, tosin kannun SELF-DETECT -tekniikka toimii ainoastaan Ascent-sarjan laitteiden kanssa.  

Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 25,9 x 24,4 x 18,79 cm
Paino: 1,25 kg

Paketin mitat (korkeus x leveys x syvyys): 33,0 x 23,5 x 19,0 cm

Paketin paino: 1,9 kg

Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 5-10 arkipäivää