ParaFlexx Ultra non stick kuivausalusta PFU14 5/9/10 hyllyn kuivuriin

ParaFlexx Ultra non stick kuivausalusta PFU14 5/9/10 hyllyn kuivuriin
ParaFlexx Ultra non stick kuivausalusta PFU14 5/9/10 hyllyn kuivuriin ParaFlexx Ultra non stick kuivausalusta PFU14 5/9/10 hyllyn kuivuriin ParaFlexx Ultra non stick kuivausalusta PFU14 5/9/10 hyllyn kuivuriin

Suosittelemme Paraflexx PFU14 kuivausalustan hankkimista Excalibur kuivurin yhteydessä, sillä sen avulla saat kuivuristasi entistä enemmän irti!

17,10 €
19,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Sopii erityisesti Excalibur-kuivurille, jossa on joko 5 tai 9 hyllyä, sekä mallille EXC10ELF.

Paraflexx™ Premium kuivausalustoja käytetään, kun halutaan kuivattaa kosteita aineksia tai seoksia ilman, että seos valuu kuivausritilän läpi. Nämä lalustat asetetaan kuivurin normaalin hyllyn päälle, jotta massa tai ainekset eivät valuisi läpi.  Paraflexx™ kuivausalustojen pinta on tarttumaton, joten niihin ei jää tahmaa kuivatettavista aineksista tai massoista. Tämä tekee niistä helppokäyttöisiä ja -hoitoisia. Voit pestä alustat käsin ja käyttää yhä uudestaan ja uudestaan. BPA-vapaa.

Paraflexx Ultra:
Paksut silikonilla päällystetyt levyt.
Edut: Eivät taipu yhtä helposti kuin Premium-alustat
Huonot puolet: Eivät ole yhtä tehokkaita kuin Premium-alustat

Suosittelemme tämän lisävarusteen hankkimista Excalibur kuivurin yhteydessä, sillä sen avulla saat kuivuristasi entistä enemmän irti.

Paraflexx™ kuivausalustat ovat teflonpinnoitettuja ja takuuvarmasti turvallisia käyttää.

Koko: 36 x 36 cm


HUOM! Tällä tuotteella on aina kotiinkuljetus (mikäli tilaat vähintään 2 kpl). Valitse kassalla mikä tahansa halvimmista toimitustavoista, niin PostNord tuo kotiin sillä hinnalla!

Toimitusaika 5-7 arkipäivää