Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri D902SHDF harjattu teräs

Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri D902SHDF harjattu teräs
Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri D902SHDF harjattu teräs Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri D902SHDF harjattu teräs Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri D902SHDF harjattu teräs

Excalibur-ruokakuivuri, jonka kotelo sekä 9 hyllyä ovat harjattua terästä.

753,30 €
837,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Excalibur Dehydrator valmistaa huippulaatuiset tuotteensa Sacramentossa, USA:ssa ja on ollut markkinoilla jo yli 30 vuotta.

Tässä uusin huippumalli 9-hyllyisestä sarjasta. Tässä mallissa  kuten sisaruksillaankin  on ajastin, mutta laitteen ulkokuori, ovi sekä hyllyt ovat harjatusta teräksestä. Näin laitteesta on saatu esteettisempi ja ajanmukaisempi, samalla kun sen puhdistamisesta sekä raskaampien raaka-aineiden käyttämisestä on tehty helpompaa.

Kotelon sisäosa on  kuten muissakin 9-hyllyisissä kuivureissa, valmistettu BPA -vapaasta polykarbonaatista.

Tässä mallissa on 9 isoa harjatusta teräksestä valmistettua hyllyä, säädettävä termostaatti sekä 26 tunnin ajastinkello.  Hyllyjen yhteenlaskettu pinta-ala on n. 1,3 m² ja riittää lähes kenen tahansa käyttöön.

Termostaatin ansiosta laitteen kuivauslämpötilaa voidaan helposti säätää 35 - 74 asteen (Celsius) välillä. Laitteessa on myös extrasuuri tuuletin – täydet 17,8 cm – sekä 600W moottori.  5-hyllyinen malli tarvitsee n. 0,114 kWh tunnissa. Tämä tarkoittaa, että 12 tunnin tuotanto maksaa n. 2 euroa. Tässä 9-hyllyisessä mallissa virrankulutus on hieman isompi  suuremman moottorin vuoksi, mutta virrankulutus ja sen kustannukset kuivattaessa eivät eroa merkittävästi 5-hyllyisestä mallista.

Mikä erottaa Excalibur-kuivurin muista laitteista markkinoilla  on laitteen rakenne. Excalibur on valinnut asettaa moottorin laitteen takaosaan eikä alaosaan, kuten muissa laitteissa. Tämän valinnan etu on, että  vältät kuivattavasta ruoasta putoavia pisaroita laitteen pohjalle.

Toinen Exaliburin etu on, että hyllyt on helppo irrottaa kuivurista. Näin on helppoa kuivattaa myös esim. lihaa, kalaa, hedelmiä sekä vihreitä kasviksia joilla on suuri volyymi (käytät vain hyllyjä harvemmalla välillä niin että hyllyille mahtuu isompia raaka-aineita).

Laitteen rakenne on myös syy siihen, että nämä mallit kuivattavat ruokaa niin pysty- kuin vaakasuunnassa samanaikaisesti. Kylmää ilmaa lämmitetään uunin takaosassa ja painetaan vaakatasossa sekä pystytasossa koneen hyllyjen läpi. Lämmin ilman kuivattaa ruoan ja poistaa veden.

Vaaka- sekä pystysuuntainen kuivaus saa ruoan kuivumaan tasaisesti ja nopeasti. Laitteen lämpötila säilyy tasaisena koko kuivausprosessin ajan, mikä saa ruoan kuivumaan mahdollisimman nopeasti. Nopea kuivatus tarkoittaa myös, ettei kuivattaviin ruokiin pääse muodustumaan kasvualustaa ei-toivotuillle bakteereile.

Haluamme myös mainita Paraflex premium tai ultra -alustat jos valmistat esim. näkkileipää tai vastaavaa. Paraflexx-alustan tiheän rakenteen ansiosta nestemäiset tai helposti murenevat ruoat eivät pääse valumaan hyllyjen ritilöiden välistä.

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja sen mukana lähetetään englanninkielinen käyttöopas joka on täynnä monipuolisia kuivausohjeita tarkkoine kuivausaikoineen sekä -lämpötiloineen.

Myös puhdistaminen on helppoa. Hyllyt voidaan yksinkertaisesti irrottaa ja pestä astianpesukoneessa.

Tekniset tiedot:

Teho: 600 W
Ajastin: 26 tuntia

Paino: 17,0 kg
Korkeus: 31,8 cm
Leveys: 43,2 cm
Syvyys: 48,3 cm
Paketin koko: 49 x 56 x 40 cm

Takuu: 7 vuotta kotikäytössä (1 vuosi ammattikäytössä).

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.