Omega J8227S horisontaalinen mehustin hopea
Omega J8227S horisontaalinen mehustin hopea Omega J8227S horisontaalinen mehustin hopea Omega J8227S horisontaalinen mehustin hopea

Omega J8227S horisontaalinen mehustin hopea

388,80 €
486,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

">

HUOM! Tuote on olennaisilta osiltaan samanlainen kuin markkinoille tullut MM900HDS ainoana erotuksena se, että MM900HDS:n sellerilisäosaa tässä ei ole. Lisäosa on todennäköisesti tulossa meille myyntiin vielä tämän vuoden aikana, ja sen hinta tulee olemaan noin 40 euroa.

  • Pienen nopeuden mehustin, joka puristaa hitaasti tuoremehua hedelmistä ja vihanneksista. Kaikki ravinteet säilyvät pitkään, jopa 72 tuntia. Suurella syöttökourulla varustettu laite, joten aikaa kuluu viipalointiin ja paloitteluun vähemmän. Automaattisen massanpoiston avulla voit mehustaa keskeytyksettä.
  • Erittäin nopea puhdistaa ja osat voi pestä tiskikoneessa.
  • Muotoilu on kompakti, nykyaikainen ja tuottava. Upeaan runkoon on kiedottu tehokas puristin, joka tuottaa enemmän tehoa käyttäen vähemmän sähköä. Kovat vihannekset, pehmeät hedelmät, oraat, idut ja lehdet, kaikki muuttuu ihanan pehmeäksi mehuksi. Hitaan pyörimisnopeuden takia maksimoit niin mehun, ravinteiden kuin entsyymien määrään. Tällä voit myös tehdä pähkinöistä tahnaa tai jopa omaa pastaa. Vain mielikuvituksesi on rajana.
  • Hiljainen käyttöääni.
  • Käyttöaika korkeintaan 30 min yhtäjaksoisesti. Sen jälkeen on pidettävä 15-20 min tauko.

Horisontaalisessa mehustimessa kaira on vaaka-asennossa. Suuri suuaukko helpottaa ja nopeuttaa mehustamista. Mehustimet ovat turvallisia koko perheen käyttää valvottuna.

Horisontaalisella mehustimella teet hyvillä ravintoarvoilla laadukasta mehua helposti ja suuria määriä kerrallaan. Hukkaa syntyy vähemmän ja mehua enemmän. 

Myös vertikaaliset mehustimet ovat  hitaita mehustajia eivätkä hapeta mehua kuten tehosekoittimet ja mehulingot.

- Nopeus: 75-85 kierrosta minuutissa

- Teho: 150 W

- Äänenvoimakkuus: 65 dB

Pakkauksen paino: 7,9 kg

Pakkauksen mitat (leveys x syvyys x korkeus): 46,0 x 28,0 x 25,0 cm

Takuu: 5 vuotta moottorilla ja 3 vuotta muilla osilla.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.