Omega VRT382HDC vertikaalinen mehustin kromi
Omega VRT382HDC vertikaalinen mehustin kromi Omega VRT382HDC vertikaalinen mehustin kromi Omega VRT382HDC vertikaalinen mehustin kromi Omega VRT382HDC vertikaalinen mehustin kromi

Omega VRT382HDC vertikaalinen mehustin kromi

368,10 €
409,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää
  • Pienen nopeuden mehustin, joka puristaa hitaasti tuoremehua hedelmistä ja vihanneksista. Kaikki ravinteet säilyvät pitkään, jopa 72 tuntia. Suurella syöttökourulla varustettu laite, joten aikaa kuluu viipalointiin ja paloitteluun vähemmän. Automaattisen massanpoiston avulla voit mehustaa keskeytyksettä.
  • Mehustusprosessin aikana auto-cleaning -järjestelmä pitää näytön puhtaana ja lisää koneen tehokkuutta. Kun mehustus on valmis, auto-cleaning -järjestelmä minimoi puhdistusprosessin.
  • Pystysuuntainen muotoilu on kompakti, nykyaikainen ja tuottava.

Vertikaalisessa mehustimessa kaira on pystyasennossa. Suuri suuaukko helpottaa ja nopeuttaa mehustamista. Mehustimet ovat turvallisia koko perheen käyttää valvottuna.

Vertikaalisella mehustimella teet hyvillä ravintoarvoilla laadukasta mehua helposti ja suuria määriä kerrallaan. Hukkaa syntyy enemmän ja mehua vähemmän. Vertikaalinen mehustin tekee noin 25% vähemmän mehua kuin yksikairainen mehustin samasta määrästä raaka-ainetta. Vertikaalinen ei ole parhaimmillaan runsaskuituisten ainesosien kanssa, mutta sopii erinomaisesti rapsakoihin ja pehmeisiin raaka-aineisiin.

Myös horistontaaliset mehustimet ovat  hitaita mehustajia eivätkä hapeta mehua kuten tehosekoittimet ja mehulingot.

- Nopeus: 80 kierrosta minuutissa

- Teho: 250 W

- Automaattinen puhdistusjärjestelmä

- Äänenvoimakkuus: 65 dB

Paino: 10,6 kg

Mitat (leveys x syvyys x korkeus): 17,8 x 21,6 x 39,4 cm

Takuu: 5 vuotta moottorilla ja 3 vuotta muilla osilla.

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.