Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta

Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta
Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta Excalibur 9 hyllyn elintarvikekuivuri 4948TCDFB läpinäkyvä ovi musta

Elintarvikekuivain digitaalisella näytöllä ja elektronisella lämpötilansäätelyllä 2:lla eri intervallilla.

498,96 €
567,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Excalibur Dehydrator valmistaa huippulaatuiset tuotteensa Sacramentossa,  USA:ssa ja on ollut markkinoilla jo yli 30 vuotta.

Kotelon sisäosa on  kuten muissakin 9-hyllyisissä kuivureissa valmistettu BPA -vapaasta polykarbonaatista.

Mallissa 4948TCDFB on säädettävä digitaalinen termostaatti kahdella asetuksella. Säätö kahdelle eri kuivauslämpötilalle ja ajalle: Voit ensin asettaa laitteen kuivaamaan korkeampaan lämpötilaan tietyksi ajaksi ja sen jälkeen matalammalle. Laite säätää automaattisesti lämpötilan oikeaksi ja sammuu kun kuivaus on valmis. 

Hyllyjen yhteenlaskettu pinta-ala on n. 1,3 m² ja riittää lähes kenen tahansa käyttöön.

Termostaatin ansiosta laitteen kuivauslämpötilaa voidaan helposti säätää 35 - 74 asteen (Celsius) välillä. Laitteessa on myös extrasuuri tuuletin – täydet 17,8 cm – sekä 600 W moottori.  5-hyllyinen malli tarvitsee n. 0,114 kWh tunnissa. Tässä 9-hyllyisessä mallissa virrankulutus on hieman isompi  suuremman moottorin vuoksi, mutta virrankulutus ja sen kustannukset kuivattaessa eivät eroa merkittävästi 5-hyllyisestä mallista.

Mikä erottaa Excalibur-kuivurin muista laitteista markkinoilla  on laitteen rakenne. Excalibur on valinnut asettaa moottorin laitteen takaosaan eikä alaosaan, kuten muissa laitteissa. Tämän valinnan etu on, että  vältät kuivattavasta ruoasta putoavia pisaroita laitteen pohjalle.

Toinen Exaliburin etu on, että hyllyt on helppo irrottaa kuivurista. Näin on helppoa kuivattaa myös esim. lihaa, kalaa, hedelmiä sekä vihreitä kasviksia joilla on suuri volyymi (käytät vain hyllyjä harvemmalla välillä niin että hyllyille mahtuu isompia raaka-aineita).

Laitteen rakenne on myös syy siihen, että nämä mallit kuivattavat ruokaa niin pysty- kuin vaakasuunnassa samanaikaisesti. Kylmää ilmaa lämmitetään uunin takaosassa ja painetaan vaakatasossa sekä pystytasossa koneen hyllyjen läpi. Lämmin ilman kuivattaa ruoan ja poistaa veden.

Vaaka- sekä pystysuuntainen kuivaus saa ruoan kuivumaan tasaisesti ja nopeasti. Laitteen lämpötila säilyy tasaisena koko kuivausprosessin ajan, mikä saa ruoan kuivumaan mahdollisimman nopeasti. Nopea kuivatus tarkoittaa myös, ettei kuivattaviin ruokiin pääse muodustumaan kasvualustaa ei-toivotuillle bakteereile.

Haluamme myös mainita Paraflex premium tai ultra -alustat jos valmistat esim. näkkileipää tai vastaavaa. Paraflexx-alustan tiheän rakenteen ansiosta nestemäiset tai helposti murenevat ruoat eivät pääse valumaan hyllyjen ritilöiden välistä.

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja sen mukana lähetetään englanninkielinen käyttöopas joka on täynnä monipuolisia kuivausohjeita tarkkoine kuivausaikoineen sekä -lämpötiloineen.

Myös puhdistaminen on helppoa. Hyllyt voidaan yksinkertaisesti irrottaa ja pestä astianpesukoneessa.

Tekniset tiedot:

– Malli: Excalibur Dehydrator 4948TCDFB
– Korkeus: 31,8 cm
– Leveys: 43,2 cm
– Syvyys: 48,3 cm
– Paino: 8,0 kg

– Teho: 600 W
– Kuivausala: 1,3 m²

– Lämpötilaintervalli: 35 - 74 astetta Celsius
– Kello/ajastin: 26 tunnin ajastin, jolla mahdollisuus asettaa 2 lämpötilaa ja 2 aikaa.
– Tuuletin: 17,8 cm
– Läpinäkyvä ovi

Takuu: 7 vuotta kotikäytössä

Tämä malli toimitetaan patentoidulla kuivausjärjestelmällä, joka takaa tasaisen kuivaustuloksen. Järjestelmän nimi on «Horizontal Air Flow And Hyperware TM Fluctuation Technology».

Paketin koko toimitettuna: 40 x 49 x 57 cm

Paketin paino toimitettuna: 12,3 kg

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.