Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri 4548TCDFB läpinäkyvä ovi musta

Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri 4548TCDFB läpinäkyvä ovi musta
Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri 4548TCDFB läpinäkyvä ovi musta Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri 4548TCDFB läpinäkyvä ovi musta Excalibur 5 hyllyn elintarvikekuivuri 4548TCDFB läpinäkyvä ovi musta

Excalibur 4548TCDFB:ssä on säädettävä digitaalinen termostaatti kahdella asetuksella. Säätö kahdelle eri kuivauslämpötilalle ja ajalle.

422,28 €
459,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Excalibur Dehydrator valmistaa korkealaatuiset tuotteensa Sacramentossa, USA:ssa ja on ollut markkinoilla jo yli 30 vuotta.

5 isoa hyllyä, 38 x 38 cm.

Tässä mallissa on säädettävä digitaalinen termostaatti kahdella asetuksella. Säätö kahdelle eri kuivauslämpötilalle ja ajalle: Voit ensin asettaa laitteen kuivaamaan korkeampaan lämpötilaan tietyksi ajaksi ja sen jälkeen matalammalle. Laite säätää automaattisesti lämpötilan oikeaksi ja sammuu kun kuivaus on valmis. 

Säädettävä termostaatti 35°C - 74°C. Lämpötilaskaala on riittävän matala jotta vihannesten ja hedelmien aktiiviset entsyymit säilyvät kuivattaessa. Lämpötilaskaala on myös riittävän korkea, jotta laite täyttää turvastandardit beef jerky -tyyppisen lihan kuivattamiseen turvallisesti.

Kuivurin sisus, ovi ja hyllyt ovat BPA-vapaata polykarbonaattia.

Mikä tekee Excaliburista erityisen verrattuna muihin malleihin on laitteen rakenne. Excalibur on valinnut sijoittaa moottorin laitteen takaosaan, eikä pohjalle, kuten muissa kuivureissa. Tämän sijoittelun hyöty on, että kuivattavista kasviksista ei putoa nestettä moottoriin kuivattaessa ja kuivaustulos on tasaisempi.

Toinen Excaliburin hyöty on, että sen hyllyt ovat kevyitä ja ne on helppo ottaa ulos kuivurista. Näin voit kuivattaa esim. kalaa, lihaa (itse tehty beef jerky), hedelmiä (myös isokokoiset hedelmät!). Käytät vain aina tarvitsemasi määrän hyllyjä jotta saat sopivan hyllyvälin.

Laitteen rakenteen ansiosta Excalibur kuivaa niin vaaka- kuin pystytasossa yhtä aikaa. Viileää ilmaa lämmitetään laitteen takaosassa ja se painetaan vaakatasossa ruoan yli. Lämmin ilma kuivattaa ruoan ja poistaa niistä nesteen. Ilma painuu edelleen ulos laitteesta laiteen etuosan kautta.

Vaaka- ja pystytason kuivauksen ansiosta ruoka kuivuu tasaisesti ja nopeasti. Laitteen lämpötila pysyy tasaisena koko kuivausajan, minkä ansiosta kuivausaika on helppo optimoida. Samoin tämän tasalaatuisen kuivauksen ansiosta vältät ylikuivuneen, haitallisten bakteerin vuoksi rusehtavaksi muuttuneen ruoan.

Haluamme myös mainita ParaFlexx-kuivausalustat. Nämä ovat erityisen käteviä leipoessasi esim. näkkileipää tai vaikkapa macaron-leivoksia. ParaFlexx-levyn ansiosta nestemäinenkään ruoka ei valu kuivaushyllyn ritilän välistä.

Laite on todella helppokäyttöinen ja sen mukana toimitetaan valmistajan englanninkielinen ohjekirja.

Laitteen puhdistus on helppoa. Hyllyt voidaan helposti irrottaa ja ne voidaan pestä astianpesukoneessa.

Tekniset tiedot:

Korkeus:  21,6 cm
Leveys:  43,2 cm
Syvyys:  48,3 cm
Paino:  6,5 kg
Teho: 440 W
Kuivauspinta-ala: 0,74 m²
Kello/ajastin: 26 tunnin ajastin, jolla mahdollisuus asettaa 2 lämpötilaa ja 2 aikaa.
Läpinäkyvä ovi
Tuuletin: 12,7 cm


Takuu: 7 vuotta kotikäytössä

HUOM! Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus! Valitse kassalla mikä tahansa ilmaisista toimitustavoista ja paketti tulee PostNordin kuljetuksella.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää.