Heinäkuun aikana saattaa olla lomien takia toimitusviiveitä seuraavilla tuotemerkeillä: Vitamix, Sage, Hurom, Smeg, Bamix, KitchenAid, Tristar, Princess. Arvioidun toimitusajan ilmoitamme tilauksesi jälkeen sähköpostilla.

Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen

Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen
Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen Hidas mehulinko, tehopuristin ja kastike-lisälaite 5KSM1JA kirkas KitchenAid yleiskoneeseen

KitchenAid slowjuicer-lisätarvikkeella voit valmistaa mehua esimerkiksi omenoista, sitrushedelmistä ja porkkanoista

238,28 €
259,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Laajenna nyt yleiskoneesi käyttömahdollisuuksia tällä hidas mehulinko ja kastike-lisälaitteella! Nauti vitamiinipitoisia tuoremehuja, lisää ruokiin kiehtovia yrttikastikkeita ja valmista soseita sekä hilloja. Kaksivaiheinen hidas mehulinko irrottaa runsaasti laadukasta mehua vähentäen vaahtoa ja raaka-aineiden valmistelua. Voit käyttää yrttejä, hedelmiä ja kasviksia, jotka voivat olla lehtimäisiä, pehmeitä,  kovia tai vaikka paksuja, ohuita tai kooltaan suuria - tämä lisäosa tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet. 

* Ruostumattomasta teräksestä tehty viipalointiterä- ja kierukkakokoonpano.

* Erikoisleveä 2-in-1 syöttösuppilo, johon ainesosat karkeasti pilkottuina mahtuvat muodosta ja koosta riippumatta.

* Kolme hedelmälihasiivilää: pienelle tai runsaalle hedelmälihamäärälle sekä soseille/hilloille.

* Hidas mehupuristin pyörii 25-105 kierrosta minuutissa erottaen mehun varovasti hedelmälihasta.

* Vie vähän tilaa, ja kaikki irtonaiset osat ovat konepesunkestäviä.

* Hedelmälihan määrän voi säätää mieleisekseen kolmen vaihdettavan puristinosan mukaan.

* Voidaan käyttää myös marmeladin valmistukseen.

* Materiaali: muovi

Takuu 2 vuotta

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimitusaika 2-3 arkipäivää


Arvostelut 0 arvostelua