Spiraalileikkuri KitchenAid yleiskoneeseen 1APC teräs/musta
Spiraalileikkuri KitchenAid yleiskoneeseen 1APC teräs/musta Spiraalileikkuri KitchenAid yleiskoneeseen 1APC teräs/musta Spiraalileikkuri KitchenAid yleiskoneeseen 1APC teräs/musta Spiraalileikkuri KitchenAid yleiskoneeseen 1APC teräs/musta
KitchenAid

Spiraalileikkuri KitchenAid yleiskoneeseen 1APC teräs/musta

Spiralizer KitchenAid-yleiskoneeseen

189,05 €
199,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 päivää

Spiralizer yleiskoneeseen kuorii ja poistaa siemenkodot vihanneksista ja hedelmistä. Helppo, nopea ja yksinkertainen tapa saada spiraalinmuotoisia hedelmä- ja vihannesnauhoja.

Anna kasvisresepteille alkuperäinen ilme spiralizer-spiraalileikkurilla tai yllätä vieraasi kehittyneillä resepteillä! Oletko koskaan kokeillut kesäkurpitsanuudeleita? Hämmästyminen on taattu.


Pakettiin sisältyy seuraavat osat:

* Terä pienien spiraalien valmistamiseen. Se tekee ohuita, nuudelin tyylisiä spiraaleja (4x4 mm), ja sopii vaihtoehdoksi pastalle. Voidaan pestä astianpesukoneen              ylimmällä korilla.

* Terä keskikoisten spiraalien valmistamiseen (4x6 mm). Voidaan pestä astianpesukoneen ylimmällä korilla.

* 4 mm terä, joka sopii hedelmien ja vihannesten kuorintaan, joilla on pieni siemenkoto tai ei sellaista ollenkaan. Konepesun kestävä astianpesukoneen                                ylimmällä  korilla.

* 4 mm terä, joka sopii hedelmien ja vihannesten kuorintaan, joissa on iso siemenkoto kuten omenoille tai päärynöille. Konepesun kestävä astianpesukoneen                    ylimmällä korilla.

* Tikku, joka pitää hedelmät ja vihannekset paikoillaan. Konepesun kestävä astianpesukoneen ylimmällä korilla.

* Kuorintaterä matalalla tikulla. Voidaan käyttää erikseen tai yhdessä spiralizerin terän kanssa. Kuori omena tai peruna alle kymmenessä sekunnissa. Konepesun     kestävä astianpesukoneen ylimmällä korilla.

* Käytännöllinen säilytyslaatikko

* Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin


- Spiralizerin pääosa on metallia. Se ei ole konepesun kestävä, vaan puhdistetaan pehmeällä liinalla.

  Takuu 2 vuotta