Spiraalileikkuri 1APC KitchenAid yleiskoneeseen teräs/musta
Spiraalileikkuri 1APC KitchenAid yleiskoneeseen teräs/musta Spiraalileikkuri 1APC KitchenAid yleiskoneeseen teräs/musta Spiraalileikkuri 1APC KitchenAid yleiskoneeseen teräs/musta Spiraalileikkuri 1APC KitchenAid yleiskoneeseen teräs/musta

Spiraalileikkuri 1APC KitchenAid yleiskoneeseen teräs/musta

Spiralizer KitchenAid-yleiskoneeseen

190,65 €
205,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää


Lisälaite spiralizer yleiskoneeseen kuorii ja poistaa siemenkodot vihanneksista ja hedelmistä. Helppo, nopea ja yksinkertainen tapa saada spiraalinmuotoisia hedelmä- ja vihannesnauhoja.

Anna kasvisresepteille alkuperäinen ilme spiralizer-spiraalileikkurilla tai yllätä vieraasi kehittyneillä resepteillä! Oletko koskaan kokeillut kesäkurpitsanuudeleita? Hämmästyminen on taattu.


Pakettiin sisältyy seuraavat osat:

* Terä pienien spiraalien valmistamiseen. Se tekee ohuita, nuudelin tyylisiä spiraaleja (4x4 mm), ja sopii                          vaihtoehdoksi pastalle. Voidaan pestä astianpesukoneen ylimmällä korilla.

* Terä keskikoisten spiraalien valmistamiseen (4x6 mm). Voidaan pestä astianpesukoneen ylimmällä korilla.

* 4 mm terä, joka sopii hedelmien ja vihannesten kuorintaan, joilla on pieni siemenkoto tai ei sellaista ollenkaan.          Konepesun kestävä astianpesukoneen ylimmällä  korilla.

* 4 mm terä, joka sopii hedelmien ja vihannesten kuorintaan, joissa on iso siemenkoto kuten omenoille tai                    päärynöille. Konepesun kestävä astianpesukoneen ylimmällä korilla.

* Tikku, joka pitää hedelmät ja vihannekset paikoillaan. Konepesun kestävä astianpesukoneen ylimmällä korilla.

* Kuorintaterä matalalla tikulla. Voidaan käyttää erikseen tai yhdessä spiralizerin terän kanssa. Kuori omena tai            peruna alle kymmenessä sekunnissa. Konepesun kestävä astianpesukoneen ylimmällä korilla.

* Käytännöllinen säilytyslaatikko

* Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin


- Spiralizerin pääosa on metallia. Se ei ole konepesun kestävä, vaan puhdistetaan pehmeällä liinalla.

  Takuu 2 vuotta

  ILMAINEN TOIMITUS