The Bastard BB003 medium complete
The Bastard BB003 medium complete The Bastard BB003 medium complete The Bastard BB003 medium complete

The Bastard BB003 medium complete

Monipuolinen ja monikäyttöinen THE Bastard. TÄLLÄKIN 60-KILOISELLA TUOTTEELLA ILMAINEN KOTIINKULJETUS,

939,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Bastard on grilli, uuni, savustin sekä slow cookingin taituri. Grilli paistaa pihvit, kyljykset täydellisesti ."Steak house" -grillaus on helppoa ja nopeaa jopa 400°C lämpötilassa. Myös lämpötilan alentaminen käy kätevästi ja nopeasti kahta savupeltiä käyttämällä.

Uuni paistaa pizzat, leivät, piirakat sekä pataruuat käyttämällä epäsuoraa grillausta keraamisen välilevyn avulla. Savustin-Bastardin 95-180° lämpötilat antavat mehevän lopputuloksen ja kyllästävät ruuan täyteläisen savun avulla. Eristävä ja säilyttävä  keraaminen materiaali mahdollistaa tarkan lämmönsäätelyn alhaisillakin lämpötiloilla, kuten 95- 180° C, jolloin esim. kalkkuna ,kinkku, lammas, kana, ribsit ja muut grillattavat suosikkiruuat saavat mehevän maun - vain yhdellä hiilipesällisellä. Voit grillata yhdellä hiilipesällisellä yhtäjaksoisesti jopa 16- 18 tuntia.

Voit valmistaa Bastard-grillissä käytännöllisesti katsoen kaikkia ruoka-aineita ja ruokalajeja kevyesti grillatuista lihoista tai herkullisista kaloista aina rapeisiin pizzoihin tai herkullisiin jälkiruokiin.

Grillin keraaminen runko-osa sekä kansi on päällystetty säänkestävällä lasitetulla pinnotteella.Keramiikan eristys takaa tasaisen lämmön. Valurautapiipun ilmavirtauksen säätimen sekä alaluukun avulla lämpötilan voi säätää juuri toivottuuun lämpötilaan. Lämpötilaa voi myös seurata kantta avaamatta lämpötilamittarista, joka antaa grillin tarkan sisälämpötilan. Tulipesä asetetaan grillin pohjalle hiiliä varten. Tulipesän sisälle asetettava arina mahdollistaa ilmavirran kulun grillin läpi ja pudottaa tuhkan grillin alaosaan, josta se saadaan puhdistettua helposti.Tulipesän päälle asetetaan palorengas, joka kohdistaa lämmön suoraan grillauspintoihin.Teräksinen grilliritilä.

.

Grillin luojat, hollantilaiset Wesselinkin veljekset lähtivät innovoimaan Kamado-grillejä. Grillin rakenne lähtee pienistä kehitetyistä yksityiskohdista ja viimeistellystä ulkoasusta.


The Bastard-medium tuotetiedot:

- tuotenumero: TB- BB003

- halkaisija : 480mm

- väri: musta

- materiaali: keraaminen

- grilliritilän halkaisija: 420 mm

- paino: 60kg

- bambukahva

- mukana musta jalusta ja sivupöydät


 Takuu: pesällä 20 vuotta ja kuluvilla osilla 3 vuotta

 


Mitat: