KitchenAid Artisan yleiskone 5KSM175PSECL kristallinsininen 4,8+3 L
KitchenAid Artisan yleiskone 5KSM175PSECL kristallinsininen 4,8+3 L KitchenAid Artisan yleiskone 5KSM175PSECL kristallinsininen 4,8+3 L KitchenAid Artisan yleiskone 5KSM175PSECL kristallinsininen 4,8+3 L

KitchenAid Artisan yleiskone 5KSM175PSECL kristallinsininen 4,8+3 L

Legendaarinen KitchenAid Artisan-yleiskone, se aito ja alkuperäinen.

615,12 €
699,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Maailmanlaajuinen ja erittäin suosittu KitchenAidin Artisan-yleiskone on monivuotisen suunnittelun tulos. Yleiskonetta voidaan pitää muotoilun ikonina, perheen perintökalleutena tai yksinkertaisesti trendikkäänä tuotteena, jonka puhdas ja ajaton muoto houkuttelee sukupolvesta toiseen.

Tunnistettava, ajaton ja elegantti, pehmeä ja pyöristetty nostopäämalli.

Takuu 5 vuotta, valmistettu USA:ssa.

Sileän pyöreä muotoilu. Helppo puhdistaa ja käyttää. Suoraveto, vakioteho. Hiljainen ja vakaa. Lisätarvikkeen kiinnityspää on monipuolinen ja helppokäyttöinen. Täysmetallinen rakenne on tukeva, vakaa ja vankka. Alkuperäinen kiertävä sekoitusliike takaa nopean ja perusteellisen sekoituksen.

Kulho, jossa on ergonominen kahva, joten kunnon ote helpottaa käsittelyä. Suuri kulho (4,83 litraa) soveltuu pienten ja suurten erien valmistukseen.

KitchenAid Artisanin ainutlaatuinen ja ammattimainen malli tekee siitä käsiesi, mielikuvituksesi ja taitojesi jatkeen sallien sinun ilmaista itseäsi ruoanlaitolla ja luoda jotain todella erityistä joka kerralla. Laaja valikoima valinnaisia lisävarusteita muuntaa Artisan-yleiskoneen todelliseksi keittiön apuvälineeksi. Liitä ne vain yleiskoneeseen yleiskäyttöisellä liittimellä, ja olet valmis laittamaan ruokaa samalla pienentäen työtaakkaasi. Näillä lisävarusteilla voit jauhaa lihaa, valmistaa, rullata ja leikata pastaa, sekoittaa pieniä ja suuria määriä - kaikki vaivattomalla täydellisyydellä, joka perustuu 100 vuoden asiantuntemukseen yleiskoneista.

- Lisäliitin tekee 15 lisätarvikkeen käytöstä helppoa.

- Käsin rakennettu. Keskimääräinen elinikä 30 vuotta.

Suurimmat suositellut määrät:

* Vehnäjauhot 1 kg (8 kuppia)

* 12 keskikokoista munanvalkuaista

* kermavaahto 1 L

* kakku 2,7 kg

* leipätaikina (paksu hiivataikina = 55 % imeytymissuhde)   2 kg

* perunamuusi 3,2 kg

* keksit (tavallinen 5,1 cm keksi)    108 kpl 


Artisan 4,8+3L -yleiskoneen mukana tulevat vakiolisäosat:

LANKAVISPILÄ K45WW munanvalkuaisten, kerman tai dippien vatkaamiseen. Langat tehty ruostumattomasta teräksestä ja pää alumiinista. Ei saa pestä koneessa!

TAIKINAKOUKKU K45DH hiivataikinoiden ja esimerkiksi pizzan ja pastan valmistamiseen. Valmistettu alumiinista ja pinnoitettu nailonilla tarttumattomaksi. Kestää konepesun. 

LITTEÄ SEKOITIN K5THCB kakkuseoksiin, keveisiin taikinoihin ja perunamuusiin. Valmistettu alumiinista ja pinnoitettu nailonilla tarttumattomaksi. Kestää konepesun.


                                                                 


JOUSTAVAREUNAINEN SEKOITIN K5FE5T

Normaaleista raskaisiin seoksiin, kuten kakkuihin, pikkuleipiin ja perunamuusiin. Joustava reuna takaa nopeamman sekoituksen moottoria pysäyttämättä ja lastaa käyttämättä. Pinnoitettua metallia silikonireunalla. Kestää konepesun.

 

 

4,83 LITRAN KULHO 5K5THSBP* ja ROISKESUOJA 5KN1PS*
Kiillotettu ruostumaton teräskulho, jossa ergonominen kahva ja yksiosainen kaksikäyttöinen lisätarvike, joka estää roiskeet. Ainekset on helppo lisätä kaatonokasta sekoittamisen aikana. Valmistettu läpinäkyvästä Lexanmuovirakenteesta, jonka ansiosta kaikki kulhossa sekoitettavat ainekset ovat näkyvissä. Kulho kestää konepesun, roiskesuojaa ei saa pestä koneessa!

3 LITRAN KULHO 5KB3SS täydentää 4,8 litran vakiokulhoa ja helpottaa pienten ainesmäärien käsittelyä. Ei tarvetta pestä kulhoa kesken ruoanvalmistuksen. Valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Kestää konepesun.


Artisan 4,8+3L -yleiskoneen tekniset tiedot:

 • Moottorin teho/suora voimansiirto 300 W
 • Ei tehohäviöitä moottorin ja lisävarusteiden tai -laitteiden välillä
 • Jännite 230 - 240 V
 • Taajuus 50 - 60 HZ
 • Kierrosluku (Nopeus 1 - 10) 58 - 220
 • Täysmetallinen rakenne, rungon materiaali sinkkivalu.
 • Johdon pituus 145,4 cm
 • Tuotteen mitat KxLxS 36,0 x 24,0 x 37,0 cm
 • Korkeus moottoriosa yläasennossa 45 cm
 • Pakkauksen mitat KxLxS 41,3 x 40,6 x 27,3 cm
 • Nettopaino 10,4 kg
 • Bruttopaino 12,1 kg
 • Takuu 5 vuotta
 • Valmistusmaa USA
 • ILMAINEN TOIMITUS