Vitamix TNC 5200 tehosekoitin punainen
Vitamix TNC 5200 tehosekoitin punainen
Vitamix

Vitamix TNC 5200 tehosekoitin punainen

VIIMEINEN TEHOSEKOITIN JONKA OSTAT!

639,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Maailman parhaaksi kutsuttu tehosekoitin, eikä turhaan. Tämä on todennäköisesti viimeinen tehosekoitin. jonka ikinä ostat. Sen voittamaton suorituskyky, moniulotteisuus ja kestävyys tekevät siitä ainutlaatuisen kodinkoneen, josta hyötyy koko perhe.


Vitamix on yksi suosituimmista tehosekoittimista markkinoilla, sillä sen 2-hevosvoimainen moottori takaa aina yhtä täydellisen sileän lopputuloksen ja tasalaatuisen jäljen.


Vitamixilla valmistat pehmeiden smoothie-juomien lisäksi raakapuuroja, lämpimiä keittoja, pähkinä/siementahnoja, salsaa, kastikkeita, energiapatukoita, jäätelöä ja paljon muuta. Tällä murskaat myös jäät hetkessä.


TNC TÄYSI RAVINTOKESKUS


Vitamix TNC 5200, The Vitamix Nutrition Center® on ainutlaatuinen tehosekoitin johon kiteytyy yli 70 vuoden kokemus. Sen voimakas moottori ja laserleikatut terät avaavat sekoitetun ruoan soluseinämät ja vapauttavat ruoasta vitamiinit ja mineraalit optimoiden ravintoaineiden imeytymisen kehoon. Tämä tehosekoitin jauhaa ja sekoittaa jopa ravinnerikkaat kuoret, massat ja siemenet ruokiin ja juomiin, ilman sattumia!


Patentoituun malliin tehty sekoitusastia varmistaa, että sekoitettava ruoka kulkee jatkuvasti takaisin teriä kohti käytön aikana.


Valmistat sitten lämmintä tai kylmää, raakaa tai kypsennettyä Vitamixin avulla teet hetkessä paitsi terveellistä ja prosessoimatonta, myös herkullista ruokaa. Samalla varmistat sen, että saat ruuastasi maksimaalisen ravintoarvollisen hyödyn.


PALJON ENEMMÄN KUIN PELKKÄ BLENDERI


Vitamix TNC 5200 antaa sinun hoitaa kymmeniä keittiötoimia helpommin, nopeammin ja paremmin tuloksin kuin millään muulla keinolla. Aamiaisesta päivälliseen ja alkuruoista jälkiruokiin, Vitamixista tulee nopeasti korvaamaton työväline keittiössäsi ja sen avulla pääset tutustumaan aivan uuteen makujen, ravinnon ja luovuuden maailmaan.

Laitteen mukana toimitetaan 80-sivuinen reseptikirja ja sekoitussauva!

7 vuoden takuu kotitalouskäytössä!


Tekniset tiedot:


- teho: 2 HV

- 30000 kierrosta/min

- kannun tilavuus: 2 litraa

- portaaton tehonsäätö ja pulssitoiminto

- koko: 18,5x51x21 cm

- paino: 5,0 kg

- valmistusmaa: USA