yleiskone-logo_168_66.jpg

KÄYTTÖEHDOT


VOIMASSA 1.9.2019 ALKAEN

Yleiskone.fi -verkkokaupan tuotteita myy Ganalix Oy (y-tunnus 2812638-5, puhelin 050-4322612, sähköposti info@yleiskone.fi). Ehtoja sovelletaan kaikkiin asiakkaiden välityksellä tekemiin verkkokaupan tilauksiin ja niihin liittyvien tuotteiden myyntiin.

TEKIJÄNOIKEUDET

Tekijänoikeuslakiin perustuen verkkokaupan sivujen materiaali on tekijänoikeuksin suojattu. Verkkokaupan osan julkaiseminen, jäljentäminen, siirtäminen tai säilyttäminen ilman Ganalix Oy:n antamaa kirjallista lupaa lukuun ottamatta yksityiskäytössä tapahtuvaa sisällön säilyttämistä tai tulostamista on kielletty.

HINTA

Tilaukseen sovelletaan Yleiskone.fi -verkkokaupan sivuilla asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hintoihin lisätään toimituskulut. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

cupkakesstrawberries_300_72.jpg

TILAAMINEN

Verkkokaupan tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.yleiskone.fi ostoskorin kautta. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja muualle EU:n alueelle. Tilaukset vahvistetaan ilmoittamalla tuotteen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.  Verkkokaupassa tapahtuva tilaus tulee Ganalix Oy:ltä sitovaksi vasta kun tilaus on vahvistettu tai tuote toimitettu. 

MAKSUTAVAT VERKKOPANKISSA 

          * Osuuspankki, Nordea, S-pankki, Ålandsbanken, Aktia, Handelsbanken, Danske Bank, POP pankki,  Säästöpankki.

MAKSAMINEN VERKKOPANKISSA

Verkkopankkitunnuksilla voit maksaa ostoksesi kätevästi verkkopankissa. Verkkopankkimaksua käyttäessäsi siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinenkin verkkomaksaminen.

MAKSAMINEN KORTILLA

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla. Maksaminen tapahtuu korttimaksuna Checkout Finland Oy:n kautta.

Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa  ja  MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

MOBILE PAY (valitse Checkout)

MobilePay on Danske Bankin kehittämä mobiilisovellus. Maksaminen tapahtuu älypuhelimella tai mobiililaitteella, ja maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämällä maksukortilla. Lisätietoja: https://www.mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

PIVO (valitse Checkout)

Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa ostokset ilman pankkitunnuksia. Pivo-maksutapa tukee myös Siirto-maksua. Kuluttaja hyväksyy maksun matkapuhelimella Pivo-sovelluksessa tai Siirto-maksun ollessa kyseessä kuluttajan valitsemalla Siirto-maksua tukevalla sovelluksella. Pivo on Suomen käytetyin mobiililompakko. Se on kuluttajalle maksuton ja avoin kaikkien pankkien asiakkaille. Pivon voi ladata matkapuhelimen sovelluskaupasta tai Pivon kotisivuilta. Lisätietoja: pivo.fi

SIIRTO (valitse Checkout)

Siirto-maksutapa tarjoaa kuluttajalle helpon maksamisen verkkokaupassa. Kuluttaja valitsee Siirto-maksutavan, syöttää puhelinnumeronsa ja hyväksyy ostoksensa puhelimessa Siirtoa tukevalla mobiiliapplikaatiolla. Siirto käyttää Automatian maksujärjestelmää. Lisätietoa saat: siirto.fi

PAYPAL-MAKSU

PayPal-tilin avulla maksaminen on erittäin turvallista ja yksinkertaista. PayPal-tiliin liitetään joko luottokortti tai Electron-kortti, ja maksaessasi tarvitset vain sähköpostiosoitteesi ja PayPal-tilin salasanan. Maksukorttisi tiedot eivät siis välity lainkaan kauppiaalle. PayPal-tilin pääset luomaan täältä.

KLARNA-LASKUN EHDOT

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa. 

* saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä

* maksuaika on 14 vuorokautta

* sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja

* voit tarkastella laskua osoitteessa https://www.klarna.fi

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajanpalveluja tai vaatimuksesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa lain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi:

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen:

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin.Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.


cupkakespastel_300_72.jpg


JOUSTO LASKU JA OSAMAKSU

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu vähintään 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voit maksaa Jousto laskulla ostoksia aina 3000 euroon saakka. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistautumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistautumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. Kun valitset maksutavaksesi Jousto laskun, saat maksuaikaa 30 vuorokautta tilausajankohdasta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 2,90 €. Jousto osamaksu on hyödykesidonnainen kertaluotto millä maksat verkkokaupassa tekemäsi ostokset sinulle sopivissa erissä. Vapaaehtoisen osamaksun voit aktivoida käyttöösi maksamalla sinulle sopivan osan laskusta. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Halutessasi voit aina maksaa koko luoton kerralla pois. Jousto osamaksussa voit maksaa ostoksen 3 – 36 kuukausierässä, alkaen 9,90€/kk. Vapaaehtoisen osamaksun luottosopimus hyväksytään ostoksen yhteydessä ja luottosopimus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Esimerkiksi 1000 euron ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 92,59 euron kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 21,82 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1111,04€. Luottokustannuksiin ei lueta luoton hoitamiseen käytettävästä tilistä veloitettavaa 3,90€:n kuukausimaksua.

Joustolla maksaminen on aina erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää joustosta osoitteesta https://www.jousto.com.

OP OSTA LASKULLA-RAHOITUS (valitse Checkout)

Osta laskulla-rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi erissä. Vastaanotat tuotteet aina ennen kuin olet maksanut niitä. Ensimmäiselle maksuerälle saat 30 päivää maksuaikaa. Osta laskulla-rahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle. Koko velan voi aina halutessaan maksaa kerralla pois. Rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja laskutuslisä 0 €/kk. Vähimmäiserä on 50 €/kk. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj ja laskutuksen palveluntarjoana toimii Checkout Finland Oy. Luottotiedot tarkistetaan ennen rahoituksen myöntämistä. Rahoituksen saamisen edellytykset ovat: Vähintään 20 vuoden ikä, osoite Suomen väestörekisterissä, suomalainen henkilötunnus, säännölliset palkka- tai eläketulot ja raha-asioiden moitteeton hoitaminen. Henkilöllisyytesi varmistetaan verkkopalvelutunnuksillasi Tupas-varmennepalvelun avulla. Voit tutustua maksutavan yleisiin luottoehtoihin ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä. Osta laskulla-rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi. 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on normaalisti 3-14 päivää tilausvahvistuksesta ja maksun vastaanottamisesta. Osa tuotteista on varastotuotteita, osa myydään toimitusmyyntinä, jolloin toimitusaika on hieman pidempi. Voit halutessasi tarkistaa toimitusajan asiakaspalvelustamme. Poikkeavissa tapauksissa tiedotamme eri toimitusajasta.Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tuotteita ei toimiteta postiennakolla. 

TOIMITUSTAPA

Toimituskulut sisältävät posti- pakkauskulut. Toimitamme tilaukset postin tai matkahuollon kautta. EU-alueelle toimitus tapahtuu Parcel Connectin kautta.

PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUSEHDOT

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 30 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on voitu ennen maksutapahtumaa erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@yleiskone.fi Tuote tulee lähettää tai tuoda  osoitteeseen Ganalix Oy, Isokatu 12, 26100 Rauma. Tuote tulee palauttaa 30 päivän kuluessa postitse tai tuoda suoraan em. osoitteeseen alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepakkauksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu  kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:

Ganalix Oy

Isokatu 12

26100 Rauma

cupkakesblue_300_72.jpg

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti yllä mainittuun osotteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

PALAUTE

Haluamme olla Suomen paras yleiskonekauppa. Lähetä meille kehuja tai kehitysehdotuksia!

KIITOS ETTÄ ASIOIT YLEISKONE.FI-VERKKOKAUPASSA!

gingerbreadman_300_136.jpg