yleiskone-logo_168_66.jpg

KÄYTTÖEHDOT


Voimassa 21.12.2019 alkaen

Yleiskone.fi -verkkokaupan tuotteita myy Ganalix Oy (y-tunnus 2812638-5, puhelin 050-4322612, sähköposti info@yleiskone.fi).  Ehtoja sovelletaan kaikkiin asiakkaiden välityksellä tekemiin verkkokaupan tilauksiin ja niihin liittyvien tuotteiden myyntiin.

TEKIJÄNOIKEUDET

Tekijänoikeuslakiin perustuen verkkokaupan sivujen materiaali on tekijänoikeuksin suojattu. Verkkokaupan osan julkaiseminen, jäljentäminen, siirtäminen tai säilyttäminen ilman Ganalix Oy:n antamaa kirjallista lupaa lukuun ottamatta yksityiskäytössä tapahtuvaa sisällön säilyttämistä tai tulostamista on kielletty.

HINTA

Tilaukseen sovelletaan Yleiskone.fi -verkkokaupan sivuilla asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hintoihin lisätään toimituskulut. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

cupkakesstrawberries_300_72.jpg

TILAAMINEN

Verkkokaupan tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.yleiskone.fi ostoskorin kautta. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja muualle EU:n alueelle sekä yrityksille (vain Suomeen).  Tilaukset vahvistetaan ilmoittamalla tuotteen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.  Verkkokaupassa tapahtuva tilaus tulee Ganalix Oy:ltä sitovaksi vasta kun tilaus on vahvistettu tai tuote toimitettu. 

MAKSUTAVAT

KLARNA CHECKOUT

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

KLARNA-LASKUN EHDOT:

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa. 

* saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä

* maksuaika on 30 vuorokautta

* sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja

* voit tarkastella laskua osoitteessa https://www.klarna.fi

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa lain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi:

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen:

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin.Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

Jos aiot maksaa osamaksulla, niin tästä  näet Klarnan yleiset luottosopimusehdot.

PAYPAL-MAKSU

PayPal-tilin avulla maksaminen on erittäin turvallista ja yksinkertaista. PayPal-tiliin liitetään joko luottokortti tai Electron-kortti, ja maksaessasi tarvitset vain sähköpostiosoitteesi ja PayPal-tilin salasanan. Maksukorttisi tiedot eivät siis välity lainkaan kauppiaalle. PayPal-tilin pääset luomaan


cupkakespastel_300_72.jpgTOIMITUSAIKA

Toimitusaika on normaalisti 3-14 päivää tilausvahvistuksesta ja maksun vastaanottamisesta. Osa tuotteista on varastotuotteita, osa myydään toimitusmyyntinä, jolloin toimitusaika on hieman pidempi. Voit halutessasi tarkistaa toimitusajan asiakaspalvelustamme. Poikkeavissa tapauksissa tiedotamme eri toimitusajasta.Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tuotteita ei toimiteta postiennakolla. 

TOIMITUSTAPA

Toimituskulut sisältävät posti- pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Suomeen postin kautta. Joissain tapauksissa kuljetusyhtiö on PostNord tai DHL. Muualle EU-alueelle toimitus tapahtuu yleensä Parcel Connectilla.

PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUSEHDOT

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 30 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tuotteen nimi. Ilmoitus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@yleiskone.fi tai postitse osoitteeseen Ganalix Oy, Lehtikuusentie 4 A 6, 48400 Kotka. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepakkauksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi toimituskulujen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 7 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu  kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen, lähetämme peruutusilmoituksen Klarnalle, joka hyvittää tuotteen hinnan sinulle. PayPalilla ostetun tuotteen hinnan korvaamme tilillesi 7 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Palautusosoite:

Ganalix Oy

Lehtikuusentie 4 A 6

48400 Kotka

cupkakesblue_300_72.jpg

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti yllä mainittuun osotteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

PALAUTE 

Lähetä meille kehuja tai kehitysehdotuksia osoitteeseen info@yleiskone.fi

KIITOS ETTÄ ASIOIT YLEISKONE.FI-VERKKOKAUPASSA!

gingerbreadman_300_136.jpg